- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Страх ли ви е от клоуни?
Не от клоуни не ме е страх, но от маймуни определено!!В цирка една маймуна така ми проскуба косата....
Клоуните са създадени да забавляват хората, а не да ни карат да се страхуваме от тях. Даже са ми симпатични...
![]()
От клоуни не ме е страх , но все пак книгата на Стивън Кинг успя да ме уплаши![]()
Имаше една книга "Възмездие" от която,прочетох ли я,клоун да не чуя![]()
Женско съм ;]
едни ги е страх от попове други от клоуни.....е мен не![]()
да, незнам защо ...![]()
Всеки път когато си отворя устата чувам някой идиот да говори.
Как може да ви е страх от клоуни кое и е страшното червените носове ОМГ ае някой да ми обясни защо го е страх от клоуни просто ми е много интересно и според мен е абсурдно :х
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Нито ги харесвам нито ме е страх от тях..
Ахх, обожавам Стивън King и "то" <3333 но, да, не харесвам клоуни като цяло.
До преди години никой не го беше страх от клоуни. Тоя измислен "страх" ви е набит от скапаните американски филми. Аре моля ви се - все едно да ви е страх от близалките или от дъвките ...
Последно редактирано от smiirnoff : 02-24-2012 на 16:45
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Не, не ме е страх![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Мне .. даже имам спомени, че когато бях малка се бих с един клоун (на един рожден ден)!![]()
Досега през целия ми живот само 5 пъти съм ходила на цирк, но да си призная, малко ме е страх...все пак не всеки ден ти се случва да видиш човек, по чието лице има около 3 кг. грим.![]()
хахаххахахахахахахахахаха хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахаха
момиче
Мне...но пък рядко са ми забавни,по-скоро съм безразлична към тях.
Ми неприятни са ми, но чак пък страх, не. Но много ме е страх от кукли. ;хх от онези бебета кукли..лелее..
женско
хахах,мен ме е страх и без да съм чела То или да съм гледала филма![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide