- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПАРТИ ИЗНЕНАДА..ПОМОЩ!!
Охоо обожавам
Ммм не е за мен
(предварително се извинявам ако темата не е в подходящия раздел)
И така направо-приятелят ми има рожден ден на 24.02 и искам да му направя парти изненада.Ще бъде у тях и ще бъдем сами,в смисъл майка му и сестрите му няма да са в града,което е ок.Смятам да събера близки приятели(около петима),братовчедите и братовчедките му(4човека) и аз =>11 човека с него-не много но така е по-добре.Проблема е че не знам каква да бъде темата,затова ви моля за съвет:
-каква да бъде темата(подходяща за 15 годишен)
-интересни питиета(и алкохол,но не много силен![]()
,и безалкохолни)
-дали да направя/взема торта или по-интересно ще бъде да има мъфини с черна глазура, например
-дали след партито да го изненадам със секси бельо и да го направим (за пръв път...)
И НАЙ-ВАЖНОТО-
АКО СТЕ ПРАВИЛИ ПАРТИ ИЗНЕНАДА-ПОЛУЧИЛО ЛИ СЕ Е И КАКВИ БЯХА ПОСЛЕДСТВИЯТА ЗА МЯСТОТО КЪДЕТО ПРАЗНУВАХТЕ![]()
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО![]()
![]()
Последно редактирано от sashunkaa : 02-13-2012 на 14:31
Първо разбери дали момчето има някакви планове, и какви са те.
правила съм парти изненада на приятелка
просто събрахме 30 човека с друга приятелка в едно кафе близо до училище, купихме й торта, подарък и нещо за пиене на всеки и някой я излъга да дойде там след училище, тя дойде и беше изненадана
не разбирам за твоята идея, как партито ще е У ТЯХ и той НЯМА да разбере? нещо ключ имаш ли?
Да естествено че имам ключове..и той няма да разбере..защото най-добрият му приятел ще го помотае в мола и в точно определено време време ще каже нещо от рода:изтеглих ти един готин филм-аи да отидем у вас да го гледаме..или нещо такова![]()
.Аз искам съвет и някакви свежи идеи относно тези въпроси:
Промъкваш се у тях и с малко помощ от приятели украсявате по негов вкус....музика торта ала бала.....най-добре да има всичко....късмет
Ай. Супер яката идея. Чакай да се включа, докато не съм забравила.
Първо, сигурна ли си, че можеш да правиш торта? Ако искаш да пробваш нещо ново, не му е сега моментът. Заложи на нещо правено.Взимай една приятелка, която може да направи нещо вкусничко, замъквай я у вас и гответе. Евтин и страшно вкусен вариант - купувате 5 кг крилца (около 20 лв), киснете ги 4-5 часа в марината, печете ги. Гарнирате с някви салати и кетчуп/лютеница и сте готови. Попитай майка си за помощ.
Алкохол - текила и бира, примерно. За текилата купете чаши за шотове. Купи сок и кола - по 4 л от всяко![]()
Второ - украса. Хъм. Един надпис happy birthday, примерно? Балони, щуротии... остави си поне 2 часа да имаш у тях сама, за да нагласиш всичко. Купи хубави салфетки, домъкни готина покривка от вас, ако те нямат подходяща. Нареди чаши, чинии, прибори и т.н.
Трето - купи си готино бельо, няма лошо, ама... секс за първи път на рождения му ден. Ще се притесняваш цялата вечер и ще се чувстваш прекалено задължена... Не се навивай. Останете насаме, целувайте се, натискайте се, пипайте се, пък докъдето стигнете
Четвърто - измисли си правдоподобна лъжа. Примерно... със страшно тъжен тон му кажи, че братовчедка ти ти е дошла на гости и че трябва да я видиш за 2-3 часа, докато той е с тоя приятел в мола. Разберете се да се видите в 17ч (примерно) пред тях, ти отиди още в 15ч, оправи всичко, нагласи се, извикай гостите за 16-16.30 и в 17 слез пред тях, все едно сега идваш. Той ще дойде с неговия приятел, тримата се качвате горе, ония викат "изненада" и т.н. На 15 става все пак, ще е готино така.
Ако имаш още въпроси, пиши![]()
Много съм ти благодарна,PinkPan7her,много хубави идейки..
Ами смятам да направя следната украса:
-естествено ще има огромен цветен надпис HAPPY BIRTHDAY!
-няма много да му разбърквам къщата така че смятам само да донеса пъстри балони с хелии(накрая ще се нагълтаме с тяк)
-на масите ще разпръскам конфети и някакви такива щуротиики
-смятам да купя разни смешни маски за всички,просто така,да става fun![]()
-ще взема готини сребристи салфетки
А за хапване и пиене:
-в няколко готини купи ще сложа различни видове чипс и отстрани в малки купички някакви сосове
-ще взема кола,фанта,спрайт,някакви сокчета ,вода и едни коктейли,ама по-леки че да не стане гаф..![]()
(и спокойно ще ги направи специалист) и бира за всеки случай
-един огромен мъфин (със синя глазура) и около него наредени други,но по-малки(всеки с различен цвят глазура,например:черна,зел на,пак синя,има едни специални с сребристи топченца и тн.).Тях аз ще ги направя,но с помоща на една приятелка-сладкарка![]()
-ще поръчам пица и ще пробвам да направя крилцата от рецептата на PinkPan7her(мерси пак)
И накрая смятам да пробвам това със секси бельото,но преди това ще изгледаме едно клипче което направих-негови сниммки още от малък до сега(по-смешни) и накрая ще завърши с една много-хубава снимка на двама ни в Париш(ще пише„обичам те ,дори повече о любимия ми шоколад“-весело нали?!) И като си тръгнат гостите ще се понатискаме и ..евентуално..сещате се
КАК ВИ СЕ СТРУВА?АКО ИМАТЕ ОЩЕ ИДЕИ-ПИШЕТЕ ТУК![]()
по-добре слушай пантерата, щото вие ще съберете някой лев пък ще си останете гладни с тоя чипс, а с тия коктейли и бира ще се напиете като сте гладни
вземи пица, ако толкова не ти се занимава
все пак човека става на 15, не на 8, за да има чипсчета и солети в чаша..
или като се правите на големи вземете нещо и за ядене, или въобще не взимайте алкохол
че накрая най-много някой да завърши в изтрезвителното
и ще е хубаво да говориш с техните за тея ти планове, щото ако нещо стане отговорността ще е изцяло твоя..
Ох не знам какво е станало, но не ми е излязал целият коментар..съжалявам.Ето го целия:
Много съм ти благодарна,PinkPan7her,много хубави идейки..
Ами смятам да направя следната украса:
-естествено ще има огромен цветен надпис HAPPY BIRTHDAY!
-няма много да му разбърквам къщата така че смятам само да донеса пъстри балони с хелии(накрая ще се нагълтаме с тяк)
-на масите ще разпръскам конфети и някакви такива щуротиики
-смятам да купя разни смешни маски за всички,просто така,да става fun![]()
-ще взема готини сребристи салфетки
Последно редактирано от sashunkaa : 02-13-2012 на 20:20
А за хапване и пиене:
-в няколко готини купи ще сложа различни видове чипс и отстрани в малки купички някакви сосове
-ще взема кола,фанта,спрайт,някакви сокчета ,вода и едни коктейли,ама по-леки че да не стане гаф..![]()
(и спокойно ще ги направи специалист) и бира за всеки случай
-един огромен мъфин (със синя глазура) или тортаа
-ще поръчам пица и ще пробвам да направя крилцата от рецептата на PinkPan7her(мерси пак)
Последно редактирано от sashunkaa : 02-14-2012 на 05:27
Съжалявам че го разпокъсах, но не ми излиза целият коментар..отново се извинявам![]()