- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Честити ли се свети валентин на необвързаните
Сори за тъпия въпрос....Честити ли се Свети Валентин на необвързаните?
По традиция не. Смисъл тъпо е от една страна. Макар, че на мен са ми подарявали цвете, макар че съм била необвързана.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Тоест е въпрос на личен избор дали да честетиш на приятелите си който са необвързани? Така го разбрах аз..
не ти ли се струва поне мъъъничко безсмислено?
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ами да..но реших все пак да попитам...![]()
Празнувайте Трифон Зарезан и си решете проблема с този празник.
Само през този ден ли можете да си покажете близост,любов и т.н. ?
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Не го признавам тоя празник , но все пак не мисля да пропусна любимите си хора и ще има кажа колко много ги обичам . Профилактично![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Любовта към представител на другия пол е само един от многото варианти любов. Какво като не са обвързани? Все някой им е скъп. Друг е въпросът, че ни се налага още един католически празник.
Честити се...ако са именници
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ми аз днеска честитих на няколко човека просто щото са ми близки, като ги видях в даскало им казах "честит празник". Ама специално да се обаждам на някой да му честитя тая измишльотина...
Според мен, когато обичаш някого трябва да му го показваш и доказваш всеки ден, а не щото е св. нз си къв си да си подаряваме сърчица и рози...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
еми.. по-добре недей, че на необвързаните ни става тъпо ;дд аз днеска цял ден честита или трифон зарезан.. или вторник ;дд
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...