.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Red face Пепоръчайте ми готина книжка..

Моля, препоръчайте ми някоя готина TEEN книжка ако може и автор..

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Можеш да потърсиш в Интернет или отиди в някоя книжарница ще ти помогнат по-добре от нас.
    Аз в момента чета Мечът на истината авторът е Тери Гудкайнд не е точно тиин,но е супер интересна книжката само,че са доста части ; ) Препоръчвам ти я ;D
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Цитирай Първоначално написано от bubkaa93 Виж мнението
    Можеш да потърсиш в Интернет или отиди в някоя книжарница ще ти помогнат по-добре от нас.
    Аз в момента чета Мечът на истината авторът е Тери Гудкайнд не е точно тиин,но е супер интересна книжката само,че са доста части ; ) Препоръчвам ти я ;D
    Ох да една приятелка(по-голяма от мене) и тя чете,направо не мога да я изкарам от тях ама е много лошо, че вече книгите са, все едно,табу и ако обичаш да четеш значи си смотаняк.. Това е неприятно,но въпреки всичко аз продължавам да съм силно влюбена в книгите Предполага че това е единствената вечна любов ..
    И сега относно темата,моля вас точно за съвет,защото смятам че вие всички ще ми дадете хубаво предложение за някоя книжка и ако я има в интернет-още по-добре(ако може линк да давате )

...а пък напоследък нещо не вярвам на хората в книжарниците ..имам си случки с тях..

Цитирай Първоначално написано от sashunkaa Виж мнението
    Ох да една приятелка(по-голяма от мене) и тя чете,направо не мога да я изкарам от тях ама е много лошо, че вече книгите са, все едно,табу и ако обичаш да четеш значи си смотаняк.. Това е неприятно,но въпреки всичко аз продължавам да съм силно влюбена в книгите Предполага че това е единствената вечна любов ..
    И сега относно темата,моля вас точно за съвет,защото смятам че вие всички ще ми дадете хубаво предложение за някоя книжка и ако я има в интернет-още по-добре(ако може линк да давате )
    +1
    Аз напълно те подкрепям.
    Та за книгите. Ами препоръчвам ти която и да е книга на Стивън Кинг, ако харесваш трилъри, де. Но иначе аз наскоро четах една "Аз, маниака" на Радо Бимбалов и си умрях от смях. "Крадецът на книги" от Маркас Зюсак - не съм я чела, но много ми я хвалят... Ем, общо взето е това!

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    към sashunkaа :Това е жалко за тях,но досега не са ми казвали смотанячка,защото чета книги ;D
    kikki : Стивън Кинг има уникални книги и аз го харесвам много
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си