.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Незнам как мислите вие, ама на мен ми е много смешно като някой каже, че тренира MMA. Как се тренира MMA като то е смесица от бойни изкуства, като се почне от бокса та стигнем до жиу жицу-мицу а-у... За тези дето искат да се научат да се бият или незнам какви са им цели според мен би било много по-добре да запишат нещо бокс, кик бокс, самбо а-у отколкото да си давате парите за нещо, което не е бойно изкуство, пък и MMA в България си е жив т*ш*ак за мен лично, мутрите си пускат охраните да се бият и си залагат, като например тоя най-новата звезда на българския MMA ЛЮБО ЧУКА... пуснаха го да се бие с некви пенсионери, дето явно са дошли само за пари и колкото да запише някакви победи нашия играч, разбираш ли НАД НЕКВИ БИВШИ СВЕТОВНИ ЗВЕЗДИ ПО НА 40 години. Иначе друго си е UFC...

Фен Аватара на toretto03
    Град
    РУСЕ-ГРАДА С НАЙ МНОГО БЕГАчКИ ОТ ГЛАВА НА НАСЕЛЕНИЕТО
    Цитирай Първоначално написано от TePuKaTpoDuShA Виж мнението
    Незнам как мислите вие, ама на мен ми е много смешно като някой каже, че тренира MMA. Как се тренира MMA като то е смесица от бойни изкуства, като се почне от бокса та стигнем до жиу жицу-мицу а-у... За тези дето искат да се научат да се бият или незнам какви са им цели според мен би било много по-добре да запишат нещо бокс, кик бокс, самбо а-у отколкото да си давате парите за нещо, което не е бойно изкуство, пък и MMA в България си е жив т*ш*ак за мен лично, мутрите си пускат охраните да се бият и си залагат, като например тоя най-новата звезда на българския MMA ЛЮБО ЧУКА... пуснаха го да се бие с некви пенсионери, дето явно са дошли само за пари и колкото да запише някакви победи нашия играч, разбираш ли НАД НЕКВИ БИВШИ СВЕТОВНИ ЗВЕЗДИ ПО НА 40 години. Иначе друго си е UFC...
    Не си прав ,има доста наши ММА бойци който не са тренирали нищо преди да започнат с ММА ,не съм си задавал за цел да им помня имената но помня че русенецът Ники Алексиев е един от тях и е един от топ-бойците в катекорията си.
    Незнам дали мутрите пускат охраните си да се бият ,но имаме много добри бойци на европейско ниво поне според мен,да речен Станислав Недков, Румен и Росен Близнаците ,Атанс Джамзазов ,Дидо Топалски ,Емо Захариев ,Светлозар Савов ,
    наще момчета вече направиха доста мачове с бойци от съседните на България държави ,гледам вече и Японци идват в България и губят ...
    Виж за Любо съм съгласен ,и Джими и Гари не бяха в категорията на Чука...
    С Любов към Автомобилния Спорт !!!
    toretto03 написа:
    Че аз само заради Cucko0 съм се регистрирал в този форум

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си