.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Това фетиш ли е?

Здравейте,сексуално повече се възбуждам от жени с дрехи, отколкото жени без дрехи. Така нека да дам пример. Много повече ми харесва да гледам жена със сутиен отколкото без и евентуално повече би ми харесало да пипам гърдите и през сутиена или през тънката лятна блузка ,както и повече ми харесва да гледам жената да е с къса прилепнала рокля , отколкото да е гола . Просто повече се възбуждам сексуално от комбинацията тяло+някакъв женски аксесоар.
    Последно редактирано от stone4 : 02-15-2012 на 09:21

Град
    Бургас
    Хаха и мен така , повече ми харесват да са оскъдно облечени да не е напълно гола , ама за това за докосването през дрехите незнам там съм пасс
    =] Момче

Зависи какво ще има под дрехите ... Иначе ако е с някоя прозрачна копринена дрешка :\ You're not Alone !

Според мен е нормално, просто защото като е с нещо ти подсъзнателно си мислиш какво ли има отдолу и ти е интересно едва ли не. А като я видиш гола... виждаш всичко отведнъж и интереса се губи.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на machoka
    Не е фетиш.

Фетиш е да свърваш от кеф като и гризеш нокътчето на кутрето на крака...

Иначе и мен много повече ме възбуждат мацки с оскъдно облекло, отколкото без хич.

Повече от фен Аватара на flawless_
    ^Точно, фетиш не е просто да ти харесва/да предпочиташ нещо, а дотолкова да те възбужда само МИСЪЛТА за него, че да си на прага на свършването. Да не говорим ако си в реален допир с това нещо. Говоря от личен опит, като човек който от дете има фетиш. Както казаха по-горе, много е важно какво има под дрехата. Има фетиш към допир с различни неодушевени предмети, но твоето не ми мяза много на такова... Фетишът е нещо друго... само като се сетиш за този предмет/част от тялото или др. се разтичаш.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Според мен е нормално, просто защото като е с нещо ти подсъзнателно си мислиш какво ли има отдолу и ти е интересно едва ли не. А като я видиш гола... виждаш всичко отведнъж и интереса се губи.
    +1

10 буквииииии

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Жив фетиш!Мен пък ми харесва, жената да има синджир на кръста.Напрао ебем като младо магаренце!
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си