.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

А според мен ще да значи, че любовта е това, което прави не толкова умните хора по-духовити и някак по-извисени, а пък при интелигентните и подредени хора идва като безразсъдна фурия, разбъркваща им всичко отвътре. И, w0sh, не съм съгласна, че в парадоксите няма смисъл - аз ги срещам ежедневно и ежечасно навсякъде и във всичко и ако нямат смисъл, значи нищо няма смисъл.
    Последно редактирано от ICanSeeTheFireBurning : 02-15-2012 на 17:22
    ♫♪♫
    This aftertaste is gonna break my heart
    Feels like it's over before it starts ...
    ♫♪♫

Цитирай Първоначално написано от ICanSeeTheFireBurning Виж мнението
    А според мен ще да значи, че любовта е това, което прави не толкова умните хора по-духовити и някак по-извисени, а пък при интелигентните и подредени хора идва като безразсъдна фурия, разбъркваща им всичко отвътре. И, w0sh, не съм съгласна, че в парадоксите няма смисъл - аз ги срещам ежедневно и ежечасно навсякъде и във всичко и ако нямат смисъл, значи нищо няма смисъл.
    точно.

а и нали мъдреците се отричат от всякакви страсти, за да извисяват духа си.
    нелепата, "мимолетна" любов, която уж все свършва зле (според по-негативните житейски философии) обаче забърква ума и на най-извисения човек. и той отново става вярващ, наивен, по детски ентусиазиран, въвлечен, губи своя контрол. полудяваш от любов. : )

аз пък много обичам философия ;ь
    уошец, от теб не го очаквах ;ь
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си