- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- сложете тук снимки с вашия прогрес в сферата на трениране
Това не е jay cutler..
Знам,че се надяваше и за това и постнах..Нека те е яд
![]()
![]()
ПС Това е Dennis Wolf ..
До къде съм го докарал с основния период(омазнена работа
)
1.12.2011
http://prikachi.com/images/37/4399037m.jpg
11.2.2012
http://prikachi.com/images/78/4399078o.jpg
Последно редактирано от Shines : 02-13-2012 на 19:45
Хаха мъчиш се да държиш 8 pack в основен![]()
Плажен билдър такъв :*![]()
Даммкато ги гледам как постепенно си заминават и ми става малко кофти ;D.
а виждали ли сте явлението плочки с паласки ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
не ;д просто питам дали сте виждали
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
не сме, покажи![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
е ся отде да ти търся снимки..... иначе аз съм виждал, доста странно изглежда, но е възможно ;д
sapphire5![]()
Бицепс след тренировкал...
http://prikachi.com/images/520/4405520J.jpg
сигурно си бая омазнен щом не пускаш твои снимки
sapphire5![]()
Хаха,как па познаСериозно позна ..
Но снимки на цяло тЕло едва ли бих пуснал
Може ти пусна иначе някоя снимка на пръстите на ръцете или пък на петата на крака
![]()
знам аз лъвчооо, и аз съм омазнен и аз не смея да пуснанай-много в края на основния да пусна един бицепс или някоя по-така в цяло тяло снимка, но тя ще бъде след състезателния ;д
sapphire5![]()
Състезателния вика axhxahxahh(rofl) Кви състезания те гонят бе xaxaaxax
![]()
Аз искам да ходя на състезание , но дори да отида пак нема да пусна снимки въпреки,че тогава всеки ще може да ме намери в нета......Па едва ли някой ще се сети да се рови..![]()
ако кажеш че си ходил ще ровим ;д а и аз така му викам на чистенето а и то си е така, нема да ходя на състезание ама така си го наричам ;д
sapphire5![]()
Само аз се излъгах да пусна снимка в цял размер по време на основния период.
грешно си разбрал, състезателния е самото чистене, не можеш да казваш на чистенето основен.....
sapphire5![]()
myhaha ,а ся се разбра масата ви какво представлява
Най -хубаво 60 кг с камъни в джобове![]()
![]()
виж ся, през основния качваш, състезателния чистиш и третия е между състезателния и основния като минаваш от състезателен в основен
sapphire5![]()
;D пусни клип как правиш кардио на бягащата пътекаxD
![]()