.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Едно момиче и аз

Здравейте,
    Преди около 2 седмици си запознах с едно момиче. След това си писахме из скайп и фейсбук, минаха няколко дни и се уговорихме да излезем. Не се случи нищо кой знае какво, разходихме се, поговорихме, пихме по кафе и така... След 2 дни тя ме покани да излезем. Пак същото беше като първия път. Нищо интересно. Дойде 14-ти. Аз тогава бях зает и нямаше как да се видим, пратих й само СМС с пожелание за много любов, да сънува много сърчица през ноща и така. Поканих я на кафе на следващия ден. Излязохме. Купих й плюшена уграчка /знам, че е банално ама.../ тя много се зарадва и каза, че довечера ще се събират у тях с нейни приятели и ме покани, после щеше се ходи на дискотека и т.н. Аз разбира се приех, но честно да си призная не ми беше кой знае колко забавно... Не познавах никой освен нея и малко беше кофти, въпреки че не мълчях като пън през цялата вечер, опитах се да вляза в бъзиците и разговорите доколкото мога. После идеята беше да се ходи на дискотека, но аз не можех понеже днес имах важно контролно е реших, че трябва да поспя.
    Проблема е, че през цялото време не сме били дори и за миг по-близки. Тя не ми дава никакви признаци, държи се просто като към приятел с мен. И аз не знам как да постъпя. Не искам да я уплаша, да си помисли, че само искам да спя с нея или нещо от сорта. Та въпроса ми е да "атакувам" ли? Да й покажа ли, че искам да сме нещо повече от приятели или да изчакам още?

Мега фен Аватара на Chacho
    Действай, стига чака! Не ти трябват знаци, не се питай кога тя очаква да направиш крачка. Когато на тебе ти се прище, тогава я награби. Ако изпитва нещо към теб, ще ти се нарадва на инициативата и спонтанността.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Ако изчакаш още, може да си останете приятели.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Излезте пак, но вечерта, да е по-романтично.. Подари й роза или нещо друго романтично.. Опитай се да я целунеш, оттам нататък никой не знае!

Мега фен Аватара на Chacho
    Аз не бих взел цвете. Лично мнение.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Не чакай позволение от нея. Заяви ясно какво искаш от нея, и остави топката в нейното поле за да прецени дали я устройва. Ако да - чудесно, ако не - по добре сега да те отрежат отколкото на по късен етап, когато филмА ще е друг. Така е най-добре за всички, иначе ще има куп недоразбрани истории.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Djenka Виж мнението
    Излезте пак, но вечерта, да е по-романтично.. Подари й роза или нещо друго романтично.. Опитай се да я целунеш, оттам нататък никой не знае!
    Глупости.
    Не й взимай цвете. Не е миличко, когато не сте си никакви. Повечето момичета биха казали, че е добра идея, но не е, подсъзнателно това ще я отблъсне още повече, защото ще се почувства задължена, а пък и ти оставяш впечатление, че й ходиш по гъза.

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от piturpanyeah Виж мнението
    Проблема е, че през цялото време не сме били дори и за миг по-близки. Тя не ми дава никакви признаци, държи се просто като към приятел с мен.

Може и да ти дава, ама да не си усетил xD Тва не значи да търсиш под вола теле, просто излизайте, наблюдавай я и ше разбереш как те възприема.
    Абсолютно съм съгласна с Чачо.

Ти не се бави много, че ще бъдеш FriendZone-нат
    BOY

Супер фен Аватара на Glamour92
    Е,2 седмици...Тя може дори да не си е съставила цялостно мнение за теб-виждала те е всичко на всичко 3 пъти,като чатовете не ги броим.Опознайте се и да,действай преди да си попаднал в зоната на здрача,a.k.a friendzone
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn