.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Banned Мега фен
    сега разбрах.. поздравления за подаръка !.. доста добре се е получило,а и аз съм от хората,които оценяват повече изживяването отколкото нещо от магазина... добра идея наистина

иначе аз не празнувах и 2та празника така че.. просто не мисля,че е толкова важно... можеш да показваш на човека до теб,че го обичаш всеки ден и за това на мен не ми трябва специален ден.. а за другия празник не излизах,а и не съм привърженичка на алкохола

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    сега разбрах.. поздравления за подаръка !.. доста добре се е получило,а и аз съм от хората,които оценяват повече изживяването отколкото нещо от магазина... добра идея наистина

иначе аз не празнувах и 2та празника така че.. просто не мисля,че е толкова важно... можеш да показваш на човека до теб,че го обичаш всеки ден и за това на мен не ми трябва специален ден.. а за другия празник не излизах,а и не съм привърженичка на алкохола
    Съгласна съм с теб. Не е нужен празник, за да покажеш на човека до себе си, че го обичаш. Що се отнася за Свети Валентин това даже е католически празник, но въпреки всичко и ние празнуваме.
    "Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си