- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Лазар Ангелов
Напоследък много се прочу това име . Лично според мен това е човекът с перфектно тяло (няма на къде по-добре). Та въпроса ми е според вас тялото му дали е направено с помоща на анаболи .За тези който незнаят кой е това --> http://lazarangelov.com/index-3.html
I got ice in my veins,
blood in my ice.
Hate in my heart,
love in my mind. ------Lill Wayne
Надали е чист, такива подкожни трудно се държат, пък има прилична мускулна маса. За анаболи не знам, масата е постижима и без да се прибягва към такива. Всъщност, кво значение има?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
а и всичките му снимки са обработвани с програма......
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
попр. за снимките нз , аз мисля че са истински , иначе "Chacho" просто ми е чудно защото този за мен е човека с перфектно тяло;dd
I got ice in my veins,
blood in my ice.
Hate in my heart,
love in my mind. ------Lill Wayne
абе то, че е той на снимките той е, ама тея изразени мускули дет ги виждаш на живо няма да са хич толкова изразени....
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Виждал съм го на клипове.Също така той беше спечелил май и конкурса на фитнес1бг преди време.
и да зимал и да не е зимал, тва не е наша работа ... но за да постигне такъв обем на мускулите с толкова нисък % подкожни мазнини според мене е взимал някъв зоб, за да опази мускулатурата през времето когато е горил мазнините.
Иначе добавки е зимал без съмнение ... ама и зоб да е зимал вече има зобове дет са безобидни за организма, примерно АНАВАРА става и за жени, най-много да се окосмиш малко повече... иначе е идеялен за чистене и много пауър дава (все пак е зоб за силови трибойци)
иначе да постигнеш това без добавки и зоб, просто е много трудно... ти трябва да ядеш с калкулатор и хронометъртоест перфетното количество от вещества в хипер точен тайминг... всяка калория в повече се складира
със зоба става по-бързо и лесно ... а само натурално става по-трудно, по-бавно и по-скъпо
Последно редактирано от firstdiesel : 02-17-2012 на 13:08
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Лазар ангелов си е чист от всякъде !!! тренира от години има и спечелени турни по КЛАСИЧЕСКИ БОДИБИЛДИНГ ..... всичко е ЯКА ТРЕНИРОВКА има сумата и клипчета в интернет как тренира и така нататък+ това е професионален треньор ... според мен ВСИЧКО Е ЧИСТООООО, постигната е с много тренировка и усилия
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
Има много добри натурални културисти,но няма как ние да знаем за човека тук...
Има далеч по-добри натурални културисти от него,които пък изглеждат по подобие на mr.olympia,разбира се с по-малка маса,но пък завидно по-малки талии,а не като хитовете на мр олимпия рони колман,с издути крака на жаба и корем на бременна жена ..
Само той си знае дали е взимал. Според мен е чист, просто при него яко играе ген-а.
Последно редактирано от Shines : 02-17-2012 на 17:34
Какъв ген какви 5лева...Мога да си заложа черния дроб,че взима забранени медикаменти..Просто мускулът му седи неестествено..Каквито и добавки да взимаш,какъвто и генетик да си,НЕ МОЖЕ даже да се доближиш до това,което е постигнал той.
Що реши,че не сам там![]()
Пак ли бе напишете в гугъла Лазар Ангелов и четете той е шампион по натурален култорист прави си изводите .. Тренира цял живот човека и да и за мен това е човекът с идеално тяло
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
абе пичове ... зоба се изчиства от кръвната плазма, времето зависи от зоба и времето на приемането му.
ако има ежеседмични проверки за допинг към всички спортисти ... било то щангисти, културисти, бойци, лекоатлети .. тогава можете да кажете че не са приемали... и елитните спортисти ще са далеч по-обикновени по физика и възможности
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Естествено..във всеки професионален спорт има допинг,това е обществена тайна.
Тука трябва да се изразя като сексист, но няма да го направя.
Здраво е момчето, това си личи и от клиповете му.
Respect my authoritah