.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Като във филм

Чувствам се като във филм , всичко е толкова заплетено и объркано , че и аз самата не знам как да постъпя . Колкото различни хора , толкова и мнения по въпроса има , за това Ви моля за някакво мнение тук нещата стоят по различен начин ... Аз ,момчето което харесвам и сестра му сме в един клас , тя ми е много добра приятелка той също ми беше но до там , след което дойдоха чувствата . В началото на тази година той ми призна че ме е харесвал още като сме се запознали , аз също , но никога не съм правила нищо , защото винаги съм живяла с мисълта ,че ще загубя сестра му като приятелка . Постоянно се сваляме и т.н ,но нищо повече . Той ме има за онова момиче мечта на всяко момче , приятелката на която споделя и момиче с което може да спи ,нищо повече от приятелка с привилегии...Въпроса е там в това , че аз не искам да съм това момиче , но не искам ако стане нещо повече след това да загубя "най-добрата ми приятелка". Колкото по-бавно ставаха нещата между нас толкова повече се увличахме , и когато станаха всичко при мен стана още по силно като чувства . Той си търси другите момиче аз сякаш винаги оставам в някаква сянка за него , винаги на 2ро място , получавам внимание от много момчета но не го искам не ми трябват другите искам неговото . Въпреки всички опити да стане онова което той толкова чака до сега още не съм му пускала забавям колкото мога но не ми се получава , не знам дали като стане това ще промени нещо , не знам какво да правя , дори не знам какво чувствам и как да го опиша . Искам само мнението Ви как вие бихте постъпили ?

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Защо мислеш, че ще загубиш приятелката си. Какво като му е сестра.
    Това дори повече те доближава до нея и знаеш, че те познава добре.
    Знаеш, че ще те подкрепи...

Супер фен Аватара на Glamour92
    Харесвате се,ти възприемаш него като момчето,с което искаш да имаш връзка,той теб0като приятел с привилегии? И теб те е страх,че при евентуална връзка ще загубиш момичето като приятелка? Тя след като му е сестра не би ли била "За" -все пак по-добре брат и да си има постоянна връзка,отколкото да хойка наляво и надясно и същевременно да оправя и дружката и.Най-добре първо се изяснете вие двамата-сестра му след това може и да се понацупи(въпреки че мн не ми се вярва),но рано или късно ще приеме решението ви
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Сестрата ако ти е толкова добра приятелка не би ви направила проблем.
    Glamour е права, изяснете се с него. Кажи му директно какво искаш от него и какво си готова да му предложиш.

А след като сте "най-добри" приятелки тя не знае ли за увлечението ти по брат й?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на djipsito
    Картите на масата.. Просто той трябва да е наясно какво искаш ти, както и ти да си наясно какво иска той. Ако не съвпадате по-добре не прави нищо с него.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Картите на масата.. Просто той трябва да е наясно какво искаш ти, както и ти да си наясно какво иска той. Ако не съвпадате по-добре не прави нищо с него.
    +1

С тази разлика, че надали ще устой на изкушението. После или ще плачеш, или ще си научиш урока.
    Последно редактирано от ledenakrasota : 02-18-2012 на 21:19
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Благодаря Ви но явно всичко е било напразно .Той е влюбен в една негова бивша и пак се събраха въпреки , че тя му разби сърцето . Жалкото е , че и тя е в нашия клас . Всичко става съвсем като на филм , явно трябва да оставя нещата така , каквото е трябвало да стане е станало .Ще се опитам да понеса да ги гледам всеки ден ...

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    Съгласна съм с всички по-нагоре.Сестра му може и да се понацупи ама ще и мине няма да е тежко, но нй важното е да поговориш с него и да обсъдите намеренията си един към друг в крайна сметка по-лесно ще е от приятели с облаги да станете истинска двойка отколкото обратното
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си