- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Като във филм
Чувствам се като във филм , всичко е толкова заплетено и объркано , че и аз самата не знам как да постъпя . Колкото различни хора , толкова и мнения по въпроса има , за това Ви моля за някакво мнение тук нещата стоят по различен начин ...Аз ,момчето което харесвам и сестра му сме в един клас , тя ми е много добра приятелка той също ми беше но до там , след което дойдоха чувствата . В началото на тази година той ми призна че ме е харесвал още като сме се запознали , аз също , но никога не съм правила нищо , защото винаги съм живяла с мисълта ,че ще загубя сестра му като приятелка . Постоянно се сваляме и т.н ,но нищо повече . Той ме има за онова момиче мечта на всяко момче , приятелката на която споделя и момиче с което може да спи ,нищо повече от приятелка с привилегии...Въпроса е там в това , че аз не искам да съм това момиче , но не искам ако стане нещо повече след това да загубя "най-добрата ми приятелка". Колкото по-бавно ставаха нещата между нас толкова повече се увличахме , и когато станаха всичко при мен стана още по силно като чувства . Той си търси другите момиче аз сякаш винаги оставам в някаква сянка за него , винаги на 2ро място , получавам внимание от много момчета но не го искам не ми трябват другите искам неговото . Въпреки всички опити да стане онова което той толкова чака до сега още не съм му пускала забавям колкото мога но не ми се получава , не знам дали като стане това ще промени нещо , не знам какво да правя , дори не знам какво чувствам и как да го опиша . Искам само мнението Ви как вие бихте постъпили ?
![]()
Защо мислеш, че ще загубиш приятелката си. Какво като му е сестра.
Това дори повече те доближава до нея и знаеш, че те познава добре.
Знаеш, че ще те подкрепи...
Харесвате се,ти възприемаш него като момчето,с което искаш да имаш връзка,той теб0като приятел с привилегии? И теб те е страх,че при евентуална връзка ще загубиш момичето като приятелка? Тя след като му е сестра не би ли била "За" -все пак по-добре брат и да си има постоянна връзка,отколкото да хойка наляво и надясно и същевременно да оправя и дружката и.Най-добре първо се изяснете вие двамата-сестра му след това може и да се понацупи(въпреки че мн не ми се вярва),но рано или късно ще приеме решението ви
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Сестрата ако ти е толкова добра приятелка не би ви направила проблем.
Glamour е права, изяснете се с него. Кажи му директно какво искаш от него и какво си готова да му предложиш.
А след като сте "най-добри" приятелки тя не знае ли за увлечението ти по брат й?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Картите на масата.. Просто той трябва да е наясно какво искаш ти, както и ти да си наясно какво иска той. Ако не съвпадате по-добре не прави нищо с него.
Първоначално написано от antifashionshit
Последно редактирано от ledenakrasota : 02-18-2012 на 21:19
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Благодаря Ви но явно всичко е било напразно .Той е влюбен в една негова бивша и пак се събраха въпреки , че тя му разби сърцето . Жалкото е , че и тя е в нашия клас . Всичко става съвсем като на филм , явно трябва да оставя нещата така , каквото е трябвало да стане е станало .Ще се опитам да понеса да ги гледам всеки ден ...
Съгласна съм с всички по-нагоре.Сестра му може и да се понацупи ама ще и мине няма да е тежко, но нй важното е да поговориш с него и да обсъдите намеренията си един към друг в крайна сметка по-лесно ще е от приятели с облаги да станете истинска двойка отколкото обратното
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....