.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Сексът за здраве.

Мислите ли, че всички публикации, с които хората "парадират" в нета и по телевизията, а именно, че сексът е здравословен, са правдоподобни? Имате ли свои виждания за това? Споделете вашия опит и дали според вас това е вярно. Дано се получи хубава дискусия (:

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Лекува ми главоболието и често ми е единствената тренировка за деня. И след секс заспивам по-лесно. И съм по-щастлива, а щастието е здраве.

А ако не съм правила секс съм заядлива и изнервена. А излишните нерви вредят на здравето.

I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Според мен е вярно твърдението поради куп причини, само някой от които ще изброя.
    Доставяне на удоволствие
    Действа доста успокояващо и ти помага да изпуснеш парата
    Кара те да се чувстваш по щастлив и пълноценен човек
    А от личен опит мога да кажа, че от както започнах да водя редовен полов живот ( разбирайте почти всеки ден макс 1-2 дни да пропуснем, но се случва сравнително рядко ) менструацията ми се стабилизира, и вече не ми прави онези номерца със подраняването. Даже съм забелязала, че ако правя секс в последният ден от нея, тя спира изведнъж след края на акта, което също си е харабежно.
    пс. и на мен ми е единствената тренировка това

Напълно се съгласявам с DragonLadу и TheBeliever. Ясно е че секса помага много...отпуска, успокоява... абе всичко, което изброиха преди мен.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

На мен лично ми оправя настроението ;д:п

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Лекува ми главоболието и често ми е единствената тренировка за деня. И след секс заспивам по-лесно. И съм по-щастлива, а щастието е здраве.

А ако не съм правила секс съм заядлива и изнервена. А излишните нерви вредят на здравето.
    Точно.
    Мога да ям доволно шоколад без да ми се лепи (чак толкова).
    Тялото ми отделя ендорфин - хормон на щастието, което си е плюс отвсякъде.
    Лекува ми болки в корема и облекчава напрежението в синусите (второто май е самовнушение, но за първото съм сигурна).
    А сексът в менструация я съкращава с доста.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    А сексът в менструация я съкращава с доста.
    disgusted now.

сексът е здравословен да, действа ми положително и ставам по-щастлива и добра..общо взето и околните са доволни ..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си