- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Име на куче
Хора моля помогнете ми да избера име за кучето,което скоро ще имам-мъжко хъски,чакам постове![]()
Аз ,ако бях, щях да го кръстя Пешо. Не ,наистина много ме кефи и биг го направила. Нерон,Демон, Арес,Хадес,Мадес ...изтъркани са. Ама освен Пешо и тия стават. Един познат си беше кръстил кучето Иван Грозни и му викаше Грозньо...но тва отделна тема.
maDamn
Аз ако бях щях да го кръстя с някакво чуждестранно име. Мен ми харесват. Артур с ударение на А, Бетан с ударение на А, Куинси ахах, Роджър, Рой, Роувър, Анди и много други.
Иначе тия Джаро, Мурджо, Шаро, Вихър, Роко и тем подобни са много изтъркани вече.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Аз ако имах куче и то беше каракачанка или кавказка щеше да е или Пирин или Балкан нещо такова
лъки, рекс, антонио,пухчо , шаро, батман , стивън, роки
Роки, Арес, Вълчо.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Макс...Рекс...Тия които са по лесни и казват, че ако има буква Р в името на кучето по-лесно го запомняло...А отделна тема е, че си имам пинчерче...<3 което се казва Джери)
Дийн ;д Сам, Адам, Анди, Джейк, Итън ;д
Шаста.Това име май беше от някакво филмче.;д
Save the earth! Its the only planet with chocolate.![]()
момиче
Един познат има мъжко хъски и се казва Хачико <3,един друг познат пак с хъски Ice <3
Последно редактирано от Laana : 02-19-2012 на 11:39
Абе зависи , то си е и до куче, не можеш да кръстиш някой пиклив пекинез - Арес например...някакси не стои.
Наполеон ме кефи ,ама след Пешо , естествено и тези ,които съм изброила по-горе. Може и според цвета на що - Брауни , СнежкоРейвън,ако е черно ( от гарван)
maDamn
Ух,ужасни кученца са това, на мен Арес и тем подобни , не ми звучат добре за коткокучета... , които са на един ритник живот( не съм садист, не тормозя и не насилвам животниките,колкото и гнусни и отвратителни да са,говоря образно)
maDamn
то това е доста надъхано куче дории за неговите размери, налита и на доста големи кучета
Джипси ;д (тъпите букви)
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Устойчиви си на физически болка ,доста повече от хората.
един съвет когато вземеш кучето и поседи малко време у вас тогава го кръщавай то името само си дойде