Първоначално написано от MaLyKoLiU ^Ако иска новите игри да й вървят добре, няма да й стигнат 1000 лева моя новия комп си го взех за 600 и съм сигурен, че абсолютно всичко ще му тръгне !
sapphire5 lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ? miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първоначално написано от awerw моя новия комп си го взех за 600 и съм сигурен, че абсолютно всичко ще му тръгне ! абе пичага един хард на 15К rpm с новия SATA 6gb/s стандарт и сносен i7 процесор не можеш да си вземеш за 600лв, за каква гейм машина говорим ) да не говорим, че само дъното е отгоре като цифра.
Последно редактирано от machoka : 02-19-2012 на 15:55
Първоначално написано от machoka абе пичага един хард на 15К rpm с новия SATA 6gb/s стандарт и сносен i7 процесор не можеш да си вземеш за 600лв, за каква гейм машина говорим ) да не говорим, че само дъното е отгоре като цифра. не разбрах какво каза, но ми тръгват
Първоначално написано от awerw не разбрах какво каза, но ми тръгват :rofl: :rofl:
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи! Мишинка BrainDamage
Правила