- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как се правят близнаци?
Как се правят близнаци?
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
А другото е 2 сперматозоида да влезнат в 1 яйцеклетка тва е за близнаци, а горното е за двуяйчни![]()
>>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
>>> Minecraft <<<
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
не е така
зиготата може да се раздели митотично и да даде живот на два идентични индивида : )
тоест когато зиготата се дели на две се получават еднояйчни близнаци
а ако две яйцеклетки се оплодят от два сперматозоида се получават двуяйчни близнаци
за повече схемата е същата..
Същото. Еднояйчните близнаци наистина вървят в семейството, това е ген, носен от жената. Еднояйчните винаги са еднополови, двуяйчните могат и да са, и да не са. Те си приличат колкото обикновени брат и сестра. Другата разлика е, че еднояйчните са в една плацента, а двуяйчните всяко бебе си е в своя плацента.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Точна рецепта няма, всичко е до гени и късмет. А по подробната информация ти я дадоха потребителите преди мен.
със секс I guess
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Раждаш тризнаци и подаряваш единия
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Трябва да се редува два пъти анален два пъти и два пъти с кървавица и орален
Със много любов
Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}
С патка ;д Имаше и някаква специална рецепта но забравих какви подправки се слагаха
Последно редактирано от flo0pY : 02-19-2012 на 11:50
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Не знам това за гена колко е вярно. Преди мен и брат ми в рода ни няма близнаци.
3 супени лъжици брашно,половин глава лук,малко сол за вкус и се пече на 240 градуса.
Любов, любов и само любов! И разбира се много късмет!!
24.12.2010