.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Question Абитуриентски рокли

Здравейте,казвам се Велина и тази година съм абитуриентка Реших да си взема рокля сега , за да мога после да се средоточа върху кандидатстването. Първото място ,което мисля да посетя ,както и повечето абитуриенти, е меката на роклите -Асеновград.И тъй като не съм от най-фините абитуриентки ,се чудя дали има различки размери от роклите. Знам ,че могат да ти ушият рокля стига да си харесаш модел ,но аз определено искам да пробвам и за това се интересувам дали ще мога да намеря.Моля Ви да ми препоръчвате някой модни къщи и и да ми кажете дали има различни размери от роклите Благодаря предварително
    Последно редактирано от velina:) : 02-20-2012 на 13:19

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Зависи много от кройката и модела. Просто влизаш в първия, който си харесаш нещо, питаш и мериш. Те ще те информират за каквото трябва. От теб се изисква просто да си харесаш рокля.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Фен Аватара на sunrisee6
    Град
    София
    В повечето модни къщи шият моделите си по твоите размери, няма да имаш проблем за това. Моят съвет е да побързаш с роклята, защото нямаш много време. И аз късно се сетих и чак сега почнах да обикалям и до края на месеца трябва да съм си избрала нещо. Ако си от софия отиди на изложението. Там всички марки в България ще представят модели, няма смисъл да ходиш до Асеновград.
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!

-------
    Where did my cookie go? O.o

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от sunrisee6 Виж мнението
    В повечето модни къщи шият моделите си по твоите размери, няма да имаш проблем за това. Моят съвет е да побързаш с роклята, защото нямаш много време. И аз късно се сетих и чак сега почнах да обикалям и до края на месеца трябва да съм си избрала нещо. Ако си от софия отиди на изложението. Там всички марки в България ще представят модели, няма смисъл да ходиш до Асеновград.
    Аз моята я намерих чак април, но моят бал все пак е юни.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Цитирай Първоначално написано от sunrisee6 Виж мнението
    Кога е това изложение и къде?

Фен Аватара на sunrisee6
    Град
    София
    от 29 февруари до 4 март 2012г. в Национален музей – „Земята и хората” – София

http://abiturientibg.com/
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!

-------
    Where did my cookie go? O.o

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Благодаря ти много!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си