Да
Не
Същия този човек заяви, че ще си покаже задника на следващата форонна, така че организирайте :d
Светле, ти и мен имаш, ама от фалшивия ми профил
Първоначално написано от EinGutesKind Светле, ти и мен имаш, ама от фалшивия ми профил Аууу Уакс има травестит в профила си във фейсбук, за който не знае дори, че е Наско, докато симпатичната госпожица му се предлага да му духа
Първоначално написано от EinGutesKind Светле, ти и мен имаш, ама от фалшивия ми профил НЕЗАБАВНО ДА ЧЕЗВАШ ОТТАМ!
Първоначално написано от Wax НЕЗАБАВНО ДА ЧЕЗВАШ ОТТАМ! Aу, колко мъжествено заповядваш
Първоначално написано от EinGutesKind Светле, ти и мен имаш, ама от фалшивия ми профил Вече 100% те нямам, щото изчистих сички непознати :7
Първоначално написано от Wax Същия този човек заяви, че ще си покаже задника на следващата форонна, така че организирайте :d АЗ ЩЕ ТИ КАЖА НА ТЕБ! НАЛИ КАЗАХ БЕЗ ПОВЕЧЕ ПРОСТОТИИ?! |-(
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте "Scio me nihil scire" - Сократ
Правила