- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- В задънен тунел
Здравейте,търся съвети как да преодолея едно момиче. Историята е следната в един клас сме от 4 години,преди не и обръщах особено внимание,но с течение на времето започна да ме привлича. Аз естествено не и го показвам толкова очевадно,но се опитвам по някакъв начин да разбере,че изпитвам нещо към нея.Всъщност проблема е,че тя явно не разбира чувствата ми,следователно аз се изнервям,защото през това време тя се смее цял ден с мой съученици. Мисля,че нещата няма да се получат,а още повече ще объркам нещата и ако и призная.Самия аз съм много объркан и не знам какво да правя,мисля че трябва да се опитам да я забравя,но ще е много трудно тъй като е и от класа ми.. Предполагам доста са изпитвали това чувство,споделете как постъпихте или бихте постъпили в такава ситуация.С това момиче сме по-скоро в приятелски отношение,но има и леки закачки.
Ми просто й го покажи явно или направо й го кажи ... кви са тия глупости: "аз се опитвам да й го покажа , ама не по много очевиден начин.."
В смисъл такъв го казвам,че през тези 4 години не съм и обръщал много внимание и в един момент да отида и да я свалям.
До колкото разбирам тя си няма никаква идея, че ти харесваш? Защо се предаваш още преди да е започнала играта?
Флиртувай, покажи й, че имаш по-специално отношение към нея. Нека разбере, че я харесваш. Само така ще знаеш дали имаш шанс или не.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
да ти имам и проблемите. отиваш и правиш нещо. ех, кво значение има, че 4 години нищо е нямало, че то става изведнъж. не може аз да се втурна да и се обеснявам от твое име. искаш ли нещо - отиваш и си го взимаш.![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Кажи й.Няма какво да му се чудиш толкова.. по добре да си опитал и да не се е получило отколкото никога да не си се пробвал дажеа ако е стане щом и до сега не сте си обръщали много внимание надали ще е толкова зле ако тя не споделя твоите чувства
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Най-добре рискувай и и кажи,каквото имаш за казване ...Ако не стане-чак тогава я забравяй
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Цъфнах с роза и стих на осми март, тя после събра смелост и ме отряза, след това не си говорихме към половин година и сега се смеем на миналото. Минава, пич, но пък трупаш опит.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^доста смело ...
Авторе,виждаш как е-каквото и да става минава,заминава и се забравя-пък от неуспешните опити излизат и доста забавни истории за разправяне след време
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Както казах и по-рано не знам какво да правя,но от прочетените до тук съвети виждам,че трябва да опитам,а да видим какво ще стане. Проблема при мен е,че искам да е само моя,а тя се закача с доста момчета,не е курва! Обикновено момиче си е,но просто е добра с всички,а аз се дразня от това.
Прекалено много ти пука.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ъ ? Искаш си я залостена в стъклена кутийка,само ти да и се любуваш и я се е усмихнала на някого,я си му измъкнал очните ябълки през ушите...
Сега ще направиш,каквото можеш да я спечелиш-ако не успееш-не упорствай и продължавай напред,без да я дебнеш с кого се закача и с кого излиза,ако пък историята завърши,както ти искаш-дай и свободата всеки ден да избира да бъде теб и не я ограничавай-тя има право да контактува със себеподобни(дааже да са момчета)
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Така е твърде съм агресивен спрямо тези,с които се закача. Ще и покажа,че се интересувам от нея,ще се закачам с нея и ще видим какво ще стане.Благодаря ви за съветите.![]()
Абе не му пречи толкова, че контактува с други, а че не му обръща специално внимание на него.
Е,да де-но като толкова му се иска внимание,да и го привлече по друг начин тогава...Със сегашния подход в най-добрия случай ще я накара да го заобикаля отдалеч
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Бъди по-смел де. Търси и вниманието, излизай с нея... или ще се получи или не Един отказ няма да ти съсипе живота.
Ами пишете си повече,излизайте с общи приятели,а след време и сами!Опитвай се по някакъв начин да и намекнеш,че я харесваш,но недей да бъдеш директен!Късмет и дано се получи между вас![]()
Благодаря ти,но проблема е,че щом я видя и не знам какво да и кажа и как да се държа,което е много странно,защото 4 години не са никак малко и не знам,защо така се държа не съм от срамежливите пък и аз я познавам добре.Дали от любов,дали от това,че няма да се получи..?
...или защото я въздигаш на пиедестал,стоящ над собствения ти поглед-тоест идеализираш я подсъзнателно и смяташ,че не я заслужаваш,което води и до категоричното ти очакване,че ще оплетеш конците пред нея.По-спокойно
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
^Горното. Спри да й търсиш вниманието, ще ти е по-лесно.
Ами уговаряш се с 2,3,4 или колкото и да са ама да са и нейни приятели и я питаш по скайп или на училище дали иска да дойде с вас и така няколко пъти и след това я каниш и само вие двамата да излезете,а ти до тогава ще се отпуснеш!Общувай повече с нея и ще се получи
![]()
Зле ще и е на момичето, ако тръгнете :X
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Както бях споменал по-горе тия дни я бях обвинил,че ме игнорира и тя нещо се разсърди,защото това не ми е било за първи път да я съдя. Извиних и се,също така и обещах да премислям вече какво говоря. Стигнахме до консенсус и ще видя как ще реагира в понеделник. Въпроса ми е,да настоявам ли да ми обръща внимание,да и пиша или да се правя,че ми е безразлично,ако тя продължава да се мръщи. Не мога да зацепя,дали тя търси моето внимание,за да разбере,че е важна за мен или просто ми е много обидена.
Оххххххх божеее....Отново ще повторя.НЕ, НЕДЕЙ да ходиш да `и казваш,че я харесваш.По това,което прочетох си изградих няква много бегла представа за ситуацията.Не познавам добре момичето но нещата би трябвало да вървят следната схема според моите виждания-Щом не сте много близки започни да говориш повече с нея.Ама не да ходиш да и надуваш главата или да я преследваш ами примерно,когато минаваш покрай нея се пошегувай нещо с нея да започне разговор.Ама не да я изгавриш нещо да ти се нацупи.Така сближи се постепенно с нея (демек просто увеличи контактите ).Може да и пишеш 2-3 пъти в седмицата.И отново не всеки ден да и досаждаш.Като видиш как ти отговаря как се държи има ли желание да говорите (не само ти да си пишеш тя да ти отговаря с по 1 дума или като сте заедно да блее на някъде) . Ако нещата вървят добре дърпаш се назад.Лично аз бих използвал една нейна грешка за да се разсърдя и да се отдръпна.Тя би трябвало да потърси начин да се оправите ако си я спечелил по някакъв начин като човек.След като се оправите продължавате да поддържате близък контакт (отново без да досаждаш).След това излизайте с компанията навънка кино,кафета,дискотеки а-у.След това може и само 2мата да си излизате ама като стигнеш дотам ако не знаеш какво да правиш пак пиши да те посъветваме.Та накратко така ги виждам нещата според това как аз си я представям тая мома.Няма гаранция,че ще ти донесе успех няма гаранция и за обратното.ТИ си прецени дали да следваш написаното.Единственото,ко ето ти препоръчвам да вземеш ЗАДЪЛЖИТЕЛНО впредвит - Не си потъпквай принципите за момиче.Не лази и не се моли!Ако не става не се унижавай.Дръж се като мъж не като мекотело.И може би най-важното - Бъди уверен в себе си в това,което правиш.