.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: НПМГ ?!!!!!!!!

Exclamation НПМГ ?!!!!!!!!

Има ли паралелка в Нпмг с география и английски ? Хубава ли е гимназията и ако влезна там по какво ще ми искат оценки освен по география

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от estelll Виж мнението
    Има ли паралелка в Нпмг с география и английски ? Хубава ли е гимназията и ако влезна там по какво ще ми искат оценки освен по география

Дали е хубава, не знам. Имам много приятели там.Част от тях са доволни, други - не. Както е за всяко училище.Паралелка с география и английски има.Балообразуваща оценка от дипломата е само географията.Държиш си ВО по математика и БЕЛ и отделно се явяваш на изпит по география в НПМГ.Можеш да не се явиш на него и пак да участваш в класирането, ако си стигнала до последен кръг на олимпиадата по география и имаш точки, които по скала на НПМГ отговарят на оценка над 5.

irrationalDecision мерсииии многоо )))))))))))))) суперр сии мерси мерсии

Е, в кой град? Ако става дума за Бургас е много хубаво и престижно училище, а иначе оценките, които ще ти трябват са оценките от изпитите в края на 7 клас по български и литература и математика и от дипломата по гео.

Повече от фен Аватара на bwef
    До колкото знам НПМГ означава Национална Природо-Математическа гимназия и мисля че щом е нац е само една т.е. в София.

ок мерси а колко трябва да имам на изпита по Бел и Мат за да влезна ?

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    Аз съм в нпмг, ама да ти кажа... много е западнало.... ако търсиш купони и партита в час там му е мястото

Ако не, по добре се ориентирай някъде другаде

не е вярно, това са физиците, химиците и географите В математиката клас А (английски) има и купони и учене

ROFLWTF паралелката с география хубава ли е ?

Ами, може да се каже... Биолозите са най хубавата

Аз по скоро говорех за математиката и физиката... и айде химиците

Цитирай Първоначално написано от Gerry905 Виж мнението
    Е, в кой град? Ако става дума за Бургас е много хубаво и престижно училище, а иначе оценките, които ще ти трябват са оценките от изпитите в края на 7 клас по български и литература и математика и от дипломата по гео.
    1)В ПМГ няма география с английски
    2)НПМГ е в София
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

http://vbox7.com/play:51392bde

тва е клипче, което мнооого вярно пресъздава какво правим ние, или по точно всички в нпмг
    За некви побоища чувам днес; станах свидетел на побоище с метална пръчка точно пред входа на нпмг преди 2-3 години, абе моля ви се... Много е западнало... Ужас, направо..

ужас не знам а някъде другаде в София с география ?

АЗ УЧА В НПМГ

Аз уча в НПМГ. Профилът ми е география с английски език. В момента съм 9 клас и мога да ти кажа, че първата година всичко е ново и непознато, но бързо се свиква, а и повечето ти часове са АЕ (18 часа седмично). Гимназията е много хубава, има зала за танци, фитнес, скоро ще отвори и стола.Като клубове има такива по хандбал, волейбол, танци (народни), шах и кръжоци по математика, физика и т.н. Учителите са много свестни и разбрани (не всички де).
    Колкото до влизането- аз имах 5 на ВО по БЕЛ и 4 по Математика. Най-важно е да имаш висока оценка за годината по география и да се справиш на вътрешния изпит. Той се състои от 2 части- тест и писмен отговор върху дадена тема.
    Теста е мисля 20-30 въпроса, а за писменото можеш да поискаш конспект с възможните теми при записването.
    Ако искаш да влезеш с география обаче запомни- ВСИЧКИ ГЕОГРАФИ СА ЛУДИ ГЛАВИ! Така че ако си от хората, които учат много и не се забавляват- ,,Ж" клас не е за теб!
    Помисли добре! Пожелавам ти успех и дано да се справиш на изпита! Не се притеснявай много! Мисля, че имаш 4 часа за вътрешния изпит. Мога само да ти кажа, че има хора, които влизат с 3 и 90 от изпита! Имаш ГОЛЯМ шанс! И накрая ще ти кажа само- КЪСМЕТ!!!

Това го завърших преди две години. Училището пропадна пред очите ми. Балът е паднал на половина откакто се появи новата директорка, а географите са отайката на гимнацията. Общо взето, всеки, който е искал да учи в НПМГ, но е бил прекалено тъп, за да влезе в някой друг профил, отива география. Ще се разочароваш ужасно много.
    Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MDestroyer Виж мнението
    не е вярно, това са физиците, химиците и географите В математиката клас А (английски) има и купони и учене
    Тея неща са относителни.Учителите са добри - до голяма степен нещата зависят от теб.Ако ти се учи,може да получиш много добра подготовка,има много сип-ове и т.н.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Не знам не съм добра по математика а сигурно ще имам 3 а по география 6 ще се гледат ли оценките ми за годината освен по география ?

Форумна среща на НПМГ ли правим :Д И аз да се присъединя :Д Който иска учи,който не иска не учи,важното е ,че има условията,ако ти се учи .

Wink НПМГ

Аз уча в НПМГ и наистина не е както е било преди 20 години, но съм много доволна. В паралелка биология с немски език съм и като цяло всички учители ми се струват много симпатични и добри. Познавам географи и никой от тях не ми се е оплакал, а всички изглеждат доволни. Според мен си струва да се опиташ да влезеш в тази гимназия. Тя ти отваря много врати в бъдеще време. Все пак това е твоят избор, така че успех!!!

мерси много а колко горе долу трябва да ми е бала ти с колко влезна има ли хора които влизат с 3/4 по математика на изпита ?

Exclamation

Някой знае ли какво представлява отвореният въпрос на теста по география!!!!!

Цитирай Първоначално написано от the sniper guy Виж мнението
    Някой знае ли какво представлява отвореният въпрос на теста по география!!!!!
    Вероятно ще е по конспекта.

Мерси много за светкавичния отговор, но аз питах за отворения отговор.
    Изпита вече мина и горе-долу съм доволен от това което направих.
    Иначе отворения отговор беше на климатични пояси в Азия.

Голям фен
    Профил - ПрМ-Г

С : Г/М/АЕ

ИЗПИТИ : Т-БЕЛ,Т-М,3хГ (ВИУ)

БАЛООБР. ПРЕДМЕТИ : Г

БАЛОВЕ ЗА 2-ро КЛАСИРАНЕ 2011Г. : 26.367-34.013

Xriis.. ти тази година ли ще кандидатстваш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си