- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана ..
Здравейте,
с едно момче ходим от 3 седмици.Той твърди,че ме обича,но аз забелязвам,че въобще не му пука за мен.
През тези 3 седмици сме се видяли около 5 пъти.Оговорихме си среща миналата седмица..той не дойде и ми каза,че е болен.Днес се бяхме разбрали да се видим,той не дойде..попитах го какво е оправданието му,а той ми каза ''нямам'' ..
Дори и не ми пише .. чудя се какво да направя..влюбена съм в него ..
I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3
хахахаха, влюбена си, колкото и той.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
толкова много те обича, че след петия път вече дори извинения не си измисля. решението е близко до ума.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Какъв олигофрен трябва да си да уговориш среща и като не ти се ходи, да оставиш другия човек да отиде и да те чака, без да предупредиш?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^ тъп начин да покажеш на човека, който те чака, че не те ебе за него. повтарям - тъп начин.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Просто му кажи,че ако продължава по същият начин да те пренебрегва и убижда един вид всичко ще приключи,защотото все пак и ти имаш достойнство и трябва да те уважава!Това,че си влюбена в него ... С времето ще отмине!![]()
Хъх,а не виждаш ли ,че той явно не е влюбен в теб?Може ли да заобичаш човек за има-няма 1 месец?А, и не виждам сериозно отношение от едната страна,спряво "връзката ви".
Според мен,престани да го търсиш,изчакай да видиш кога той ще се сети за теб,и дали това ще се случи,въобще?!
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Абе хора вие знаете ли какво означава "обичам те" , вие вече като здрасти го имате .. Да обичаш означава да не можеш без любимия човек,да мислиш първо за него,преди да се сетиш за себе си и още хиляди причини.Едва ли те обича и ти него,защото съм сигурен,че ако го скъсаш и 3 дена не си говориш с него ще го прежалиш![]()
СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !
Амии ... Продължавай да му се молиш един вид само за да излезете,а той да си прави каквото си иска и да не го интересува за теб!![]()
И един мармот.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Той не те има за човек, а ти му се връзваш....
Леле, леле... Как имаш време да си губиш с такива :С
6-та среща сватба, а 7-ма развод
Ееееееееееееех любов..
тва че ти казва че те обича нищо не значи ако не го доказва - очевидно те залъгва говори с въпросния и го режи