- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Пиете ли у вас сами ?
Сипва ли си някой от вас у тях чат патбез повод и тн.
Creative Technologie
Аве довчера имаше една финландия...![]()
Еми да, защо не.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Случвало се е, вече по рядко, зависи дали ми се пие : D
n00bs
мн ясно
322
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Преди малко описаха якузата като коравосърдечен садист и расист, който би убил и родителите си за кефа![]()
имам водки и вино и да пия си сам като ми предстои нещо гадно
6б3З10
Преди да спра да пия - всеки ден по 3 бири или една бутилка вино.![]()
сяка вечер... аз и ракията си прайм компания
Ба, аз съм на приливи и отливи... Смисъл, че има преиоди в които пия само с компания...Но нали съм антисоциална и няма компания, а трябва да се поддържа черният дроб почвам да пия сама. Ето например сега гледам да съм на най-малко двулитровка Шуменско специално на ден - това го изисквам от себе си задължително. От там нататък, каквото ми се иска това става.След това още една двулитровка Шуменско най-много и минавам на Пиринско и/или винце.
Кафетата с ром вече ги позабравих, въпреки, че до преди месец дакажем, че пиех доста кафе.
Ракията пък съвсем.
Слаба работа съм - биричка и винце.
Ох, колко неадекватно звучи...Не мога да формулирам смислено изречение.![]()
Случвало ми се е от време на време. С повод или без..
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Че то си е мъжко бе - си сипеш една ракия или уиски....В стил Ал Капоне![]()
Битовият алкохолизъм ми е неприсъщ. Като по-млад съм се правил на герой и съм пийвал преди даскало, но вече го правя само с повод, в компания и предпочитам да жуля бири вместо водки/ром.
Respect my authoritah