- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви дайте ми съвет какво да правя!
Така ето го и моят проблем.Аз съм на 12 той е на 13.От едно даскало сме.От известно време (около 1 година) много започнах да го харесвам.Като се разминаваме по коридорите той постоянно ме спъва и ме гледа.Между другото той и цялото даскало знае че го харесвам
обаче не мога да го забравя, а трябва защото имам чувството че не ме харесва.Освен това скъсах с едно момче заради него :X Плс дайте съвет да го забравя ли или не и ако да как да го направя?? Мерси предварително.
теми от сорта на "аз съм на 12 а той на 13 и сме лудо влюбени " има милиони нямаше нужда да пускаш поредната![]()
О боже, трябва да го забравиш, защото мислиш, че не те харесва. Иди го питай, кво губиш? Предложи му да тръгнете. Нищо не губиш, вие и сега не ходите. И това, че те спъва е признак, че поне малко те харесва. Повечето малки (и по-големи, но главно малки) деца спъват, бутат, закачат се на момичетата, щото не знаят как иначе да им привлекат вниманието, а ги харесват. И стига с тва "Гледа ме". И кво кат те гледа?
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Ама така и така си я пуснала ще ти отговоря. Проблемът ти не е болка за умиране, а отговора на въпроса да го забравя ли...си е само твой и обикновено забравянето не става като кажеш ...Да, ще го забравя...ако го харесваш го харесваш, ако го забравяш го забравяваш...В крайна сметка винаги съществува риска да бъдеш отхвърлена...за съжаление няма как всички да те харесват!
Щом толкова го харесваш защо първо не се запознаеш с него и не разбереш дали и той те харесва.. ? Ако не, просто го остави и не се измъчвай. Момчета има много, успех..
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Чакай малко, на 12 си и вече си имала връзки? О.о какви са били тези "връзки"? Спъване и бутане по коридорите?
Абе, порастнете бе. Спъването според теб признак за харесване ли е? Твоите родители едно време са се спъвали и бутали на по 20 години, за да покажат, че се харесват ли?! В кой свят живеете?
Казах, че малките деца често го правят, защото не знаят как да привлекат вниманието на момичето иначе |(
^Точно, че са малки и не знаят нищо не трябват да се занимават с неща, които не разбират.
Бе мани ги там, нали се държат за ръчички, да са готЕни :д Иначе ше има "ох щоп съм самаааа ;( блааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааа ;( "
^Тва кво общо имаше?![]()
Еми да, страх я е от момчета и не трябва да има гаджета ли?![]()
Ами като те е страх от нещо и не разбираш достатъчно просто си седиш на задните части и не се чудиш дали да го правиш или не, щото очевидно мацката я е страх... И още нещо самият факт, че се чуди значи, че не е сигурна....ако не си сигурен просто не правиш нещо. А пък тя че ще има гаджета на пук на целия си страх... ще има, то е ясно. Ама първо ще трябва да спре да си задава тъпи въпроси.
Запознайте се,говорете си.Ако не стане просто не се занимавай.
Какво и се репчите пък вие ? Все едно не сте били в тази възраст и не сте се закачали и вие с някой.
Момичето си е напълно нормално,като се има предвид за какво си мислят наборите и.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
12 годишните са 6 клас, тъкмо са зациклили, нека са 'аресват.
Понеже съм на такава вълна днес.
Егото, което с времето се научаваш да потискаш, те подтиква да печелиш вниманието на другите чрез физическо насилие, т.е. да удариш някого. Логическата връзка е следната: колкото по-зрял, толкова по-малко подобни изцепки.