- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как е настроениетооооо опа опа :D:D
Паника?
zehn bukwi
Секс паника![]()
мене даже са ме обарвали, ае ся !
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Аз един път да покажа плочки и после няма се отърва , тай че се крия и не казвам за това явление
Аз като малък не изпъквах, затова искам да стана даскал педофил и да предлагам на ученички от СОУ-тата
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
В класа ми има 24 момичета и 5 момчета , завиждайте
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...52753_460s.jpg
I see what you did here.
Доообре. 13:40 е.![]()
аз всъщност, преди около седмица, разбрах че човек който живее буквално на 20м от мен има рег тука..... от този сайт очаквам неочакваното
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Малка България ,ама как може точно в тази тема дето точно тук се правя на луд - да ме познаят ? : (( ;d
Ааа ,ама тъп съм си ..
опасна работа ей!
sapphire5![]()
абе хора, краката ми започнаха да растат бая, и си мисля дали да не ги пренебрегна някак си, примерно една седмица да заместя упражненията за крака с упражнения за гръб примерно и да редувам една седмица крака, другата гръб ?
sapphire5![]()
Ти тези крака ги тренирай на вънка - ходи да бягаш, скачаш , а не във фитнеса , защото си в период на бърз растеж
И аз миналата година тренирах много гърди и сега като спрях сериозно упражненията - ми изчезват , а именно защо раста на височина
навън в студа няма как, просто мисля да ги пренебрегна, защото няма друг начин иначе, казаха ми че бая са ми порастнали, а аз не искам толкова маса в тях, примерно по-добре по-голям гръб отколкото краката, нали така? И все пак зависи каква цел имаш, но в моя случай е по-добре да имам маса от кръста нагоре ;д и краката са доста важни, няма да спирам да ги тренирам, просто ще ги тренирам през седмица...
sapphire5![]()
но иначе всичко става много бавно...........
sapphire5![]()