- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Военно обучение в училище
Познавам един мъж, около 50-те вече, който поради здравословен проблем не успява да отиде в казарма. Ама МЪЖ ти казвам, на място, един от най-големите мъже, които познавам. Е, познавам и баща си, който си е изкарал казармата.Е, к'во да ви кажа...
![]()
П.С. Ловеца, ти си ебати тъпото парче. Толкова си малоумен. Пет пъти ти повтарям и обяснявам, че НЕ ГОВОРЯ за казармата. Олигофрен.
То който иска да си е мъж, си е мъж и без казармаИ Елза Парини е бил там, ама .....
![]()
Я питайте родителите под 18 години ли са били на тези задължителни обучения ?
И аз това казвам,че казармата не е да те прави мъж
Мойте не са имали
А ти вземи се запознай с новия закон ,а не да питаш в тиин форум
Ей за т'ва говоря. Ми много ясно че е било под 18 години, бе, олигофрен, сто пъти ти се повтори. Лошото е че затвориха ония училища за бавно развиващи и деца с проблеми и ги пуснаха по другите училища, наравно с нормалните деца, че и компютри с интернет им дадоха... аха.
Бухахахахаха,тва е пълна пародия,майна.Ще ми учат те лапетиите на 15-16 години как да се защитаватат.По-добре седнете да научите родителите им как да си възпитават децата.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Аве майни, може би не на всякъде е било така
Но ти трябва да си много зле, за да си мислиш, че и сега могат да го направят така, както е било през комунизма
Ти сериозно ли мислиш ,че ще те карат да бягаш и сглобяваш АК 47 ?
И въпреки това искам да го направят и казармата за задължителна ,защото се претъпка с мазни лигави пишлемета
Ти Бог ли си ,че да знаеш какво ни предстои ?
За сега сме демокрация, а комунистическите държави все така продължават да падат с диктаторите (пример с Кадафи)
Зарежи... Твърде прост си, за да обсъждам с теб такива неща.
Обоснови се де !
Да всичко е възможно!
Дори 12 милиарда души да станем (но това не се отнася за Европа и България , защото ние се топим) планетата има начини и планетата може да изхранва такова население
Друг е въпросът ,че може евентуално да се изчерпат изкопаемите горива и петролът
К'во да се обосновавам, нали трябва да си чел книжки и да не ти е промит мозъка, и да имаш някакви познания, та да разбереш к'во говоря. Няма какво да обсъждам с теб.
XD xdучената пфф
Наиш кво ще стане след 20 години циганите ще са повече от българите , а президента ще е турчин
А ти ще си останеш само с четените книги
Доколкото разбрах всичко е теоритично, 5 часа годишно в ЧнК. Никаква полза, ако питате мен.
Това е все едно след като, видиш ли, в прогимназия сме решавали тестове за движението по улиците да се удряме в гърдите все едно сме квалифицирани шофЕри.
Имам един въпрос, малко оффтопик, тъй.
"Що като се вдигне цената на петрола веднагически скача и бензина, но при понижение цената си остава същата, под предлог, че всичко е от "запаси"?
Ако мисловната ви дейност е функционирала преди няколко години може да си спомняте как петрола се беше сринал до 33-35$, ама смукачите пак искаха майка си и баща си за бензина.
Respect my authoritah
Това което са казали в НС относно този закон е, че ще има разлика с обучението преди. Мъжете ще бягат, ще минават през специално направени трасета, ще учат в подробности за военния отряд и за това какво да правят при евентуално военно положение.
Момичетата ще сглобяват оръжия, ще изучават военни тактики и ще изпълняват прости упражнения са придържане на форма.
В зависимост от резултатите първите 1-2 години, се обмисляло по-нататъка да се оформи като оценка или поне СИП по желание.