.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 100

Hybrid View

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Poivre Виж мнението
    Точно този цвят, мисля, не е за теб, но друг нюанс на червеното би ти стоял страхотно
    Абе, да ти кажа, червеното като цяло не е моя цвят...в никакви нюанси.. ;д Не ми стои идеално зле, ама определено не е и да кажеш, че ми отива.

Цитирай Първоначално написано от Anorexiia Виж мнението
    харесвам червено червило но не на всеки му отива мен примерно ми отиват светли тонове с тъмни съм като клоун
    --Моето е такова http://i922.photobucket.com/albums/a...s/DSC07542.png
    Ейй, кой номер е това? И къде точно се продават да ми кажеш (за София)? Виждам, че е на Римел, ама последно като бях в ДМ, не ги видях тези с лилавата опаковка (може и да е мой пропуск).

Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Абе, да ти кажа, червеното като цяло не е моя цвят...в никакви нюанси.. ;д Не ми стои идеално зле, ама определено не е и да кажеш, че ми отива.

Ейй, кой номер е това? И къде точно се продават да ми кажеш (за София)? Виждам, че е на Римел, ама последно като бях в ДМ, не ги видях тези с лилавата опаковка (може и да е мой пропуск).
    Взех го преди около 2 седмици от Beauty Zone в мола на Стамболийски питай продавачките спомням си че беше някъде забутано никога нямаше да го намеря вероятно е да го няма защото обикновено Beauty Zone не предлагат стоки на rimmel .предполагам че в дм може дa го има или в някой аптеки
    Последно редактирано от Anorexiia : 02-24-2012 на 06:23

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Anorexiia Виж мнението
    Взех го преди около 2 седмици от Beauty Zone в мола на Стамболийски питай продавачките спомням си че беше някъде забутано никога нямаше да го намеря вероятно е да го няма защото обикновено Beauty Zone не предлагат стоки на rimmel .предполагам че в дм може дa го има или в някой аптеки
    Мхм, днес бях до ДМ, има ги, ама точно този цвят го нямаше явно. Кое номерче е?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си