- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дупето ми .
Значи дупето ми майче не е достатъчно изпъкнало, плоско е. Има ли някакъв начин да 'надебелея там' ? Упражнения, ядене..нещо?
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
На 15 съм.
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Не знам до колко ще е правилен отговорът ми,но аз мисля че единственият начин да ти се пооформи думето,е да наддадеш *малко* килца
Ако си с широк ханш няма как да имаш по-голямо дупе.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Мисля че трябва да се обърнеш към някой фитнес-диетолог... той ще ти помогне най-много. Има си упражнения, които много помагат..
дупенце на 15, мммммммм
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ами за извивката на дупето можеш да правиш упражнения за да порасне мускулът там. В момента се сещам за едно много популярно - заставаш на четири крака и с крака изтласкваш назад. Правиш по 20-30 повторения да речем със всеки крак.
Къде пълнееш най-много? Ако пълнееш в долната част на тялото хапвай по-калорични храни, за да натрупаш мазнинки там, за да стане мекичко, но все пак не прекалявай, че не е полезно много. В ей тази стаия са описани всички видове фигури - http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=789648. Аз съм круша.
Ако и ти си круша, би трябвало с хапване да успееш да натрупаш мазнинки в долната част на тялото, включително и на дупето. Ако обаче искаш само да му коригираш формата, прави това упражнение. С постоянство всичко се постига.
![]()
Ако си с широк ханш няма как да имаш по-голямо дупе.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Има хора който по наследство им е такова дупето тип сплескано.Ако някой от твоите родители е с такова , това е причината.Можеш само да го стегнеш но резултатът ще е не толкова видим.Няма да стане баш изпъкнало дупе.Фитнес!! Във фитнес залите има доста уреди за стягане на дупе![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Само аз ли си мисля, че ако задникът е стегнат, не е нужно да е изпъкнал и може да е привлекателен?
Колкото и упражнения да правиш,и мускули да трупаш,дупето ти няма да смени формата си. И между другото голяма част от момичетата на 15 са си доста развити, просто си има някои кокалести, които си остават така за цял живот.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Доста песимистични прогнози ги раздавате.На мацката не и пречи да пробва да прави упражнения, пък каквото стане все пак. Според мен ще има ефект, просто трябва да се правят по много. И няма смисъл от изказвания тип "то никога няма да ти се промени и ще ти остане такова за цял живот", 'щото просто са тъпи.
Аз пък като имам хубав задник да тръгна да я демотивирам, че нейния ще и остане така за цял живот. Тъпо.
![]()
Имам подобен проблем.. Преди имах хубаво дупе всички го харесваха, но отслабнах с 5/6 кг и сега го няма... И тъй като нямам апетит ще започна да пия бирена мая ще гледам да хапвам по честичко и по-здравословно за да не трупам мазнини ами да си оформя извивките по тялото.... btw висока съм около 1,64 +/- 1/2 см и тежах 55кг сега съм 50...