Е, не съм очаквал, че ще пиша тук, но ето, че ще трябва. Явно съм поредното отчаяно момче тук, но не стават работите. На 17 години съм и никога нищо не ми е липсвало, нито пари, нито приятели, нито хобита с изключение на едно нещо - момиче до себе си. Имал съм доста опити с различни момичета, но все нещо се случва и не стават нещата. Имах няколкомесечна връзка и накрая се разделихме, защото се н**ба с друг и дори нямаше смелостта да ми го каже, ами нейна приятелка ми го каза. Друг от случаите беше на едно събиране, на което бях поканен, харесах си момиче, което цяла вечер не престана да ме гледа. Сподели ми, че имала симпатии към мен, по-късно ѝ признах, че имам чувства към нея и тя ми отказа?! След няколко дена тръгна с циганин... Кулминацията бе последния път, когато харесвах страшно много едно момиче, приказвал съм с нея хиляди пъти, и се случи това, което никога не бих очаквал от нея. Бяхме на рожден ден, останахме насаме в една от стаите, и тъкмо щях да ѝ кажа, че ми допада страшно много и тя започна да ми се натиска и да се разсъблича. Веднага я спрях, тя започна да ме обижда и накрая отиде в другата стая и цапочна да се натиска с друг. На ръба на отчаянието съм. Просто искам момиче, което да ме оценя, да ме обича, а не к**ва... Толкова ли е трудно? Не знам къде греша, че все попадам на такива, в мен ли е проблемът?!