.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 526

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Кралство Швеция. От 3 години, август месец ще станат 4. Еми, аз знаех английски, и се оправях, оттам нататък шведски бях принудена да науча, защото ходех в шведско училище. Беше по-лесно, защото бях заобиколена почти винаги от хора, които говорят шведски. Харесва ми, но след като завърша 2014-та, искам да си пробвам късмета другуде

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Кралство Швеция. От 3 години, август месец ще станат 4. Еми, аз знаех английски, и се оправях, оттам нататък шведски бях принудена да науча, защото ходех в шведско училище. Беше по-лесно, защото бях заобиколена почти винаги от хора, които говорят шведски. Харесва ми, но след като завърша 2014-та, искам да си пробвам късмета другуде
    Здравей сестра ми :'3

Фен Аватара на HristoGavrilov
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Как е там? Не мога да реша дали да ходя в Glasgow или Malmo. По принцип съм приет студент в Glasgow Caledonian с Electronic Engineering and Computer Systems, но се чудя дали да не кандидатствам и в University of Malmo. Как е животът, наемите, цените? Има ли шанс човек да работи, ако знае само Английски, без шведски?

А иначе по темата, в Англия съм в момента.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от HristoGavrilov Виж мнението
    Как е там? Не мога да реша дали да ходя в Glasgow или Malmo. По принцип съм приет студент в Glasgow Caledonian с Electronic Engineering and Computer Systems, но се чудя дали да не кандидатствам и в University of Malmo. Как е животът, наемите, цените? Има ли шанс човек да работи, ако знае само Английски, без шведски?

А иначе по темата, в Англия съм в момента.
    Писах лично.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си