.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от reperw Виж мнението
    ЕЙЙЙЙЙ ОТКАЧИХ ,НЕ СЪМ Я ВИЖДАЛ 4 ДЕНА И ТАЯ ВЕЧЕР Я СЪНУВАХ....
    Твойто не е на добре, брат...
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    мен пък изобщо не ме беше .. "страх" .. а съм на 12

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от raror Виж мнението
    congratulations?
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    темата да стане важна !
    ай ся секи го е страх/срам поне малко в различен етап от живота....

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    ЕЙЙЙЙЙ ОТКАЧИХ ,НЕ СЪМ Я ВИЖДАЛ 4 ДЕНА И ТАЯ ВЕЧЕР Я СЪНУВАХ....
    аз не съм я виждал от 5 месеца и всяка вечер я сънувам

Печелите по вафла

Голям фен Аватара на reperw
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Твойто не е на добре, брат...
    знам... немога да си контролирам сънищата...

Banned Голям фен
    Искам да питам нещо ами вече от доста време виждам едно момиче в маршрудката като патувам и искам да я заговоря само че не е проблема че ме е срам или нещо такова просто тя слуша музика на слушалки и някакси незнам какво да направя и как да подходя Не ми се прави тема за този въпрос затова реших да пиша тук о.О

Град
    Варна
    Пфу, не знам, това да сънуваш постоянно един и същ човек ми е странно, дори го мисля за невъзможно...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението
    Искам да питам нещо ами вече от доста време виждам едно момиче в маршрудката като патувам и искам да я заговоря само че не е проблема че ме е срам или нещо такова просто тя слуша музика на слушалки и някакси незнам какво да направя и как да подходя Не ми се прави тема за този въпрос затова реших да пиша тук о.О
    Сядаш до нея, или отиваш до нея, усмихваш се и казваш Здравей? Тя поне от учтивост трябва да си махне слушалките.

nkEnCeTy_bE писах ти лично. виж го

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението
    Отиваш, дръпваш едната слушалка и казваш "Ей, чувам ти музиката дори през моите слушалки" и се усмихваш. Вероятно ще се извини и ще понечи пак да си сложи слушалката. Тогава кажи нещо от сорта на "Коя беше тая песен, впрочем, готина е..". Заговорете се. Нататък е лесно.

Супер фен Аватара на djipsito
    ^ Да, или сядаш до нея взимаш й слушалката и си я слагаш и казваш "Мн яка песен" или от сорта.. и почвате да си лафите.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Banned Мега фен
    единственото нещото което ме крепи още е ,че имам план след 2 3 години (сега съм 12клас ) да й се обадя и да и разкрия чувствата си.. а това което ме кара да бъда сигурен ,че сега не може да има нищо между нас е това ,че виждам как общува с мен и с другите момчета към които има симпатии...мен ме има за приятелка на която се оплаква и споделя...
    хаххаха ,ако и се признаеш след 2 , 3 години ще си много по-прецакан ,ако не те приеме, а и ще нараниш много много момичето ,с което си сега
    И спокойно, дори да те отхвърли - надеждата не изчезва ;D

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Dreamerr Виж мнението
    !Никога не трябва да се страхуваш да изливаш чувствата си!!
    хахахахахахаха
    Много по-добре е да докажеш на момичето ,че я обичаш без да и се признаваш
    99% от признаването в любов с думи завършва лошо

Cool

Цитирай Първоначално написано от raror Виж мнението
    Знаеш ли защо не те е страх? Защото когато човек все още не е порастнал .. не го е страх и е смел
    Когато порастне разбира всичко .. И на какви опасности се е излагал (примерно) Всичко се променя !

Banned Голям фен
    Благодаря за идеите "djipsito,PinkPan7her,nIkEnCeTy_bE" ^.^

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ivzzi Виж мнението
    Знаеш ли защо не те е страх? Защото когато човек все още не е порастнал .. не го е страх и е смел
    Когато порастне разбира всичко .. И на какви опасности се е излагал (примерно) Всичко се променя !
    На 12 Казанова бил.

Или и взимаш слушалките и си тръгваш. Ако ти доведе полиция, може да питаш "Абе коя беше тая песен"

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Chacho2 Виж мнението
    Или и взимаш слушалките и си тръгваш. Ако ти доведе полиция, може да питаш "Абе коя беше тая песен"

мерси:Д

Всъщност понякога е по-добре да си замълчиш.
    Save the earth! Its the only planet with chocolate.
    момиче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си