- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто споделям..
Тъжно ми е, не казвам, че е дошъл краят на света просто..всички около мен си имат някого, влюбени са..а, аз през тези последни 8-9 месеца, от както ме `оставиха` (имах доста дълга връзка) някак си винаги улучвам 'неподходящи'.Чувствам се така сякаш съм само аз в това положение..всички мои приятелки имат някого..най се усеща когато седнем някъде заедно.Дори някак неловко се получаваНе знам какво очаквам да ми кажете..
Чувствам се, като прокажена, сякаш съм болна от нещо и момчетата странят от мен.Има моменти, в които не ме интересува, чувствам си се добре сама, но има и такива, в които просто те 'удря'.Не търся перфектен, търся някой който да ме разбира..нима съм само аз?Съвет как да се стегна и да не обръщам внимание или знам ли? ако може без нападки
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Ще намериш,когато спреш да търсиш.Думите звучат така сякаш си си поставила "намирането на гадже" за самоцел.Сякаш казваш-"нямам ли половинка,ще бъда непълноценен човек" ...
Преди всичко трябва да изградиш себе си като цялостна личност,знаеща коя е и какво търси,такава,която е щастлива и си живее живота,дори когато няма човек до себе си.Стигнеш ли до този етап,намирането на подходящо момче е въпрос на време.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
знам, знам. това и правех до сега, но нищо. аз не търсех никого..просто сега когато ми остана повече време за излизане, тъй като не беше толкова натоварено в училище и се усети.
всъщност аз тренирам, уча, занимавам се с училищни дейности, проекти, с приятели, семейство, пътувания.. и сега когато нещата малко се поуспокоиха и се почувствах някак си сама. няма да ме разбереш![]()
Именно защото търсиш, затова не намираш или пък все попадаш на идиоти. Остави това, в момента приятелите ти са твоето развлечение. Излизай забавлявай се с тях, не мисли толкова много. Хората около теб си имат гаджета, но и ти не си сама - имаш своите приятели.
Когато не търсиш нещо, обикновено се получава така, че то те намира. Монетата винаги има две страни. Седейки и сдухвайки се няма голяма полза, така че погледни нещата от хубавата страна![]()
Пусни снимка да ти предреча съдбата.
Temet Nosce
벨야카
Изглеждаш нормална, поне на аватара. Ще я бъде. Бъди по-отворена към хората и не се прави на много недостъпна. Ще се намери някой. 7-мото ми чувство ми казва, че си готино момиче, като цяло, така че ще стане работата. Като си харесаш някой, дори непознат, играй с погледите и езика на тялото. Тва обикновено става инстинктивно, но ако си срамежлива е възможно нарочно да го отбягваш.
Temet Nosce
벨야카
Опитах се да ти напиша ЛС не знам дали ми се получивсе тая. аз не съм срамежлива и затворена, а тъкмо обратното. Иии все пак - съм сам сама.
Последно редактирано от mOBSCENE : 02-28-2012 на 16:31
Ама, че ирония..и на ЛС-то не мога да ти отговоряне ми позволява
Всеки има нужда от някой, който да го разбира. Изглеждаш добре, раздавай го по-позитивно и уверено и ще си намериш приятел (или той ще те намери). В Кърджали едва ли има недостиг на свободни читави мъже.
Welcome to the Jungle...
Споко на всеки се случва
Ако ще ти олекне, моя милост е по подобен начин, от малко повече време обаче
Недей да го мислиш толкова, и да се вкопчваш в идеята за гадже. Нещата ще се наредят.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Да срещнеш любовта не е като да си избереш кола.Тя сама те намира.Дори да обиколиш целият свят,ако не му е дошло времето да срещнеш правилния човек,няма да се получи.Та една стааара поговорка "Всичко с времето си"![]()
А що се отнася до теб за думите ти "Чувствам се, като прокажена, сякаш съм болна от нещо и момчетата странят от мен." бих казала,че ако ти си това на снимката,говориш пълни глупости.Мнение от момиче,пък да не говорим за момчетата.
Хубаво момиче си, ще си намериш някого. Пришпорването е противопоказно. Успокой се и се кефи на свободата,
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не ми се четеше всичко, но видях нещо за КърджалиТа, ако си от малък град, това е проблемът, просто няма подходящ за теб. И аз съм така в момента. Не насилвай нещата
![]()
http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE
В абсолютно същото положение. Кофти тръпка е, наистина.
Надявам се да намериш подходящия за теб човек. Поздрави от съгражданин.![]()
Момичето съм го виждал на живо и си е хубавко и нормално, а Кърджали че не е много голям е вярно, но не е и малък, просто жените са повече(което е добре за нас мъжете :P).
Иначе май по-добре да не търсиш, когато се появи тогава, сега се забавлявай и се радвай на живота.![]()
Какво толкова го мислиш?
Животът има много аспекти, когато някой от тях е в кризистна ситуация е добре енергията, която трябва да се влага в него, да се прехвърля в някой от другите.