.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Инче - Ще е добре за нея да ме пита. Достатъчно разхайтени тийнейджъри има. Самостоятелност ще проявява когато си намери собствено жилище. Ако децата ми ми покажат че мога да им вярвам - ще имат независимост. Забележи че самостоятелност и независимост са две отделни понятия. Съмнява ме обаче да съм толкова лош родител.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Инче - Ще е добре за нея да ме пита. Достатъчно разхайтени тийнейджъри има. Самостоятелност ще проявява когато си намери собствено жилище. Ако децата ми ми покажат че мога да им вярвам - ще имат независимост. Забележи че самостоятелност и независимост са две отделни понятия. Съмнява ме обаче да съм толкова лош родител.
    аз пък като бягало дете ще ти кажа, че хич не е трудно. толкова много неща могат да се измислят, всичко е въображение, съобразителност и желание. и да не усетиш колко пъти ти е повторен един и същи номер.

по темата на авторката - радвам ви се на желанието да учите във ВТУ :Д.
    мислиш ли, че тая връзка би имала едно сериозно развитие? да не се правя на врачка, но много рядко тийн любовта, както каза valdesbg, изкарва особено много и прераства в нещо сериозно след това.

за връзка от разстояние трябват нерви, огромно желание и мнооооого търпение. двете страни да правят каквото могат да върви връзката и да не се губи някъде, по средата на пътя.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA Виж мнението
    аз пък като бягало дете ще ти кажа, че хич не е трудно. толкова много неща могат да се измислят, всичко е въображение, съобразителност и желание. и да не усетиш колко пъти ти е повторен един и същи номер.
    То това си зависи и от взаимоотношенията между детето и родителите, какво доверие родителите имат на детето, до колко си споделят и разговарят. Аз родителите си не съм лъгала, не ми се е и налагало. Непонятно ми е, да застана срещу тях и да ги лъжа за нещо, толкова глупаво според мен. Осъзнавам, че те не биха ми забранили нещо без причина, ако ми забранят да отида някъде, бих се поинтересувала защо, а не да тръгна да ги лъжа. И в интерес на истината, някой друг да излъжа не бих имала проблем, но точно родителите ми, имам такова уважение към тях, че никога не бих си го позволила. Ако между родителите и детето има добра връзка, не виждам никакъв проблем детето да е искрено с тях. И това, което Влади говори не са някакви празни приказки, а би могло да се постигне.

А по темата на авторката - би трябвало поне да опитате да се виждате по-често, защото каквото и да си говорим, веднъж в месеца е твърде малко и то не става въпрос само за нещо временно от порядъка на 4-5 месеца, а за цели 3 години. Не ми се вярва, че такава връзка би издържала, но нищо не пречи да опитате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си