.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Супер фен
    Град
    България

Когато чавек е пиян казва ли какво чувства?

Здравейте!Въпросът ми е:Когато човек е пиян казва ли какво мисли или чувства? Особено ако ти каже"харесвам те" и е пиян?Сажалавям,ако темата не е за тук,не знаех къде да я постна
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Пияните устни изричат трезвени желания. Но бих казала повече, че си изказва мъката, разказва своята история, своите тревоги. Но лично аз може би няма да повярвам на думите "харесвам те" в такова състояние. Ако познавам човека много добре, може би.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Има два варианта - или като е пиян добива смелост и казва това, което на трезво не би се осмелил, или говори глупости, т.е неща, които не реално не мисли, но за момента му се е струвало като добра идея. Тук няма как да ти кажем. Изчакай го да изтрезнее и го попитай.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен
    Град
    България
    Ми тази сутрин той ми каза"извинявай,ако съм направил нещо което не трябваше".И аз"няма проблем,все пак беше пиян",но един от които присъстваше там и ми е много добър приятел ми каза,че не е пиян,а се прави/аз отидох по-късно на рдто/друг пък ми каза,че е изпил 7 чаши бира :O Постоянно искаше да е при мен,да ме прегръща,а аз се отдръпвах и той ми каза "харесвам те".Това е друга тема,просто исках да знам дали когато си пиян казваш това,което мислиш и чувстваш
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Град
    Варна
    Зависи как се държи, когато е трезвен.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен
    Град
    България
    Нямаше никаква променя,дори говореше нормално,от компютъра пускаше музика и т.н

Град
    Варна
    Не, смисъл такъв, държанието му, дали е така открит, дали може да се отпусне и да каже това, което чувства. Защото ако е високомерен, гъзарче и т.н, вероятността да е казал, какво мисли и чувства е голяма.

Супер фен
    Град
    България
    Не е гъзарче, но когато говори с мен не може да се отпусне не знам точно как ами не ме гледа в лицето,а гледа към пода

Град
    Варна
    Значи не мисли това, което казва. Или се притеснява да го каже, затова когато пийне си излива всичко.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    А защо не повдигна въпроса пред него? Казваш му "Снощи направи това и това, каза еди си какво. Наистина ли го мислеше? Какво имаше предвид?" или нещо подобно и му следиш реакциите. Попитан директно ще му е по-трудно да се прикрие.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен
    Град
    България
    Днес му разказаха другите какво прави на рд-то,и аз му казах,но това не можах да го кажа дори той ми се извини два пъти Мен не ме интересува дали ме харесва или не,макар че преди го харесвах Щом каза това може ли наистина а чувства нещо или не?

Град
    Варна
    Добре, той как се държи с тебе попринцип. Ако постоянно е покрай теб, може би го е срам да си признае, и явно наистина го е мислил. А и като не го харесваш, какво ти пука?

Супер фен
    Град
    България
    Не го харесвам,но просто от любопитство Не постоянно но приятелката ми е негова братовчедка и той все около нашuя чин обикаля нищо повече

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Щом пускаш цяла тема във форум, значи все още го харесваш поне малко. Иначе нямаше да ти пука.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Пияните устни изричат трезвени желания.
    В много случаи е така,алкохола дава смелост да кажеш това което принципно се страхуваш да изречеш.

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Пияните устни изричат трезвени желания. Но бих казала повече, че си изказва мъката, разказва своята история, своите тревоги. Но лично аз може би няма да повярвам на думите "харесвам те" в такова състояние. Ако познавам човека много добре, може би.
    просто и ясно... евала

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Думите,които излизат от устата на пиян човек могат да бъдат всякакви.. зависи от човека.Може да е просто,за да те вкара в леглото,може да е от мъка,може да говори истината.. въобще много може да се спори по този въпрос.

Супер фен
    Град
    България
    Тази сутрин му разказваме какво е правил и той е забравил абсолютно всичко,което се е случило снощи! И само се опитваше да прегръща,сядаше при мен,а аз му казвах"пиян си и т.н" Това е проблема,че няма как да го питам забравил е всичко!

Град
    Варна
    Няма какво да го обсъждаме повече. Всички ти казахме едно и също, погледнато по различни начини.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    много истини се казват тогава, дори които попринцип не искаш да казваш...
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен
    Град
    България
    Благодаря много за мненията,ако админа реши може да заключи темичката.

Супер фен Аватара на flo0pY
    Така се говори
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Думите,които излизат от устата на пиян човек могат да бъдат всякакви.. зависи от човека.Може да е просто,за да те вкара в леглото,може да е от мъка,може да говори истината.. въобще много може да се спори по този въпрос.
    +1 .. (10 букви)

аз като се напия и всичко си казвам

Да ти кажа като съм пиян казвам на всички ,че ги обичам xa xa
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    Толкова съм бясен... толкова, че чак ръцете ми треперят!

"По-Добре да живея 10 години като лъв ,от колкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си