.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Все още има доста свестни млади хора. Пример: момчето Илко, което всъщност е било нападнато от перничаните, е учило в направление Финанси, което е с най-висок бал от всичките в УНСС. Там се не се приема с под 5.80! Напълно съм сигурен в това. А другите близнаците, дето са били много добри деца по думите на техните приятели, са влезли с успех 4.00 и 4.20. Направлението е икономика и бизнес. Смятайте само каква е разликата между едните и другите. Бил съм на кандидатстудентски изпит в УНСС и знам, че всички дебили ги приеха точно в това направление с четворки. А в УНСС се влиза много лесно - отиваш, сядаш на височко по-назад, преписваш си от някой по-умен, който е пред теб, вижда се на разстояние от няколко реда пред теб, и така.
    Не си много наясно с нещата, но карай да върви. Оценките са последното нещо, по което трябва да съдиш един човек що за стока е. Особено пък в УНСС. Единственото хубаво нещо в студгард са лесните пички. Повечето са с айкю на еуглена, но пък има и привлекателни, лесни, неизискващи много инвестиции.
    По темата - агресията в младите нараства с всяко следващо поколение. Явно не водите пълноценен живот. Съжалявам за което, аз имах прекрасно детство.

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от ForeverAlone Виж мнението
    Не си много наясно с нещата, но карай да върви. Оценките са последното нещо, по което трябва да съдиш един човек що за стока е. Особено пък в УНСС. Единственото хубаво нещо в студгард са лесните пички. Повечето са с айкю на еуглена, но пък има и привлекателни, лесни, неизискващи много инвестиции.
    По темата - агресията в младите нараства с всяко следващо поколение. Явно не водите пълноценен живот. Съжалявам за което, аз имах прекрасно детство.
    Да, прав си. Там, ако тати и мама са малко над средната класа - вече си завършил.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си