- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Някакъв бял секрет ?
С приятеля ми правихме секс и след това аз бях върху него ама не правихме нищо просто го гледах и изведнъж той ми вика кво е тва мокрото по крака му и видяхме по чаршафите мокри петна, имаше и изсъхнали и с бял цвят но той казва и е сигурен че не е свършвал а и не беше възбуден просто от него течаха някакви неща
Възможно ли е да е било сперма ? Щом не е свършил значи няма как нали?
Много съм се притеснила защото преди това бях седнала върху оная му работа и е текло през това време вероятно
дали може да съм бременна ???
Най-вероятно това е било предеякулациона течност. В нея се съдържат сперматозоиди да. Изчисли си овулацията. Има много жени забременяли от нея. Следващият път, преди да решиш да "седнеш на оная му работа" се по-образовай малко, че ми идва да се хвърля от някои most от необразовани малки лапета, дето са тръгнали да си чешат онази работа.
Ама когато тва нещо изтече ние не правихме секс и даже не му беше надървен затова питам, недейте да ме нападате
От него ли изтече или от теб? Щом не е бил в теб, дори течността да е била от него, няма начин да си бременна. Ама моля ти се. Вземи прочети малко. Боже.
На мен ми се струва,че е било от теб. Според мен това си е била естествената ти смазка,ама не съм била да ви светя,така че само предполагам.
maDamn
Ъ.............
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Първо като прочетох заглавието си помислих че си момче дето не знае че като праи секс ще яекулираиначе сиг е било предяекулационна течност
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
А като правихте секс той свърши ли?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не е свършвал. първо го правихме малко без презерватив и след като видяхме това с чаршафа и веднага сложи и той много се уплаши но твърди че е сигурен че не е свършил а пък и то е оргазъм няма как да не усети
Тва са петна от предишните му креватни изпълнения.
Ха!
Стига глупови теми, нищо ви няма.