.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Unhappy Някакъв бял секрет ?

С приятеля ми правихме секс и след това аз бях върху него ама не правихме нищо просто го гледах и изведнъж той ми вика кво е тва мокрото по крака му и видяхме по чаршафите мокри петна, имаше и изсъхнали и с бял цвят но той казва и е сигурен че не е свършвал а и не беше възбуден просто от него течаха някакви неща
    Възможно ли е да е било сперма ? Щом не е свършил значи няма как нали?
    Много съм се притеснила защото преди това бях седнала върху оная му работа и е текло през това време вероятно
    дали може да съм бременна ???

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Най-вероятно това е било предеякулациона течност. В нея се съдържат сперматозоиди да. Изчисли си овулацията. Има много жени забременяли от нея. Следващият път, преди да решиш да "седнеш на оная му работа" се по-образовай малко, че ми идва да се хвърля от някои most от необразовани малки лапета, дето са тръгнали да си чешат онази работа.

Ама когато тва нещо изтече ние не правихме секс и даже не му беше надървен затова питам, недейте да ме нападате

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    От него ли изтече или от теб? Щом не е бил в теб, дори течността да е била от него, няма начин да си бременна. Ама моля ти се. Вземи прочети малко. Боже.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    На мен ми се струва,че е било от теб. Според мен това си е била естествената ти смазка,ама не съм била да ви светя,така че само предполагам.
    maDamn

Ъ.............
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Първо като прочетох заглавието си помислих че си момче дето не знае че като праи секс ще яекулира иначе сиг е било предяекулационна течност

Цитирай Първоначално написано от pokerdjiq Виж мнението
    иначе сиг е било предяекулационна течност
    Е, как, като авторката каза, че даже не му бил ъ... '' надървен '' (много противна дума)
    и даже не са правили секс ?

Авторке,вероятно е просто някаква... де да знам и аз, течност, може и да е от теб,
    не от него..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Други предположения?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    А като правихте секс той свърши ли?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Не е свършвал. първо го правихме малко без презерватив и след като видяхме това с чаршафа и веднага сложи и той много се уплаши но твърди че е сигурен че не е свършил а пък и то е оргазъм няма как да не усети

Мега фен Аватара на machoka
    Тва са петна от предишните му креватни изпълнения.

Ха!

Стига глупови теми, нищо ви няма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си