.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Мдам. Кръв не е задължително да има. При мен нямаше. Въобще няма да го интересуват гърдите ти. Като те види гола ще ти скочи. (Шегувам се) Болка има да но е индивидуална за всеки. Просто използвайте лубрикант ако искате и задължително с презерватив. Отпусни се и успех.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Просто използвайте лубрикант ако искате
    Какво е лубрикант, чувала съм, но не съм се интересувала преди какво е?

Цитирай Първоначално написано от missa Виж мнението
    Какво е лубрикант, чувала съм, но не съм се интересувала преди какво е?
    Образовай се малко, де, срамота е сега, а пък уж си готова....

1. Какво представлява персоналния лубрикант?
    Лубрикантите за секс, наричани още „персонални лубриканти”, представляват козметичен продукт специално предназначен за сексуална дейност. Целта на лубриканта е да улесни половия акт при отсъствие на подходящо овлажняване. Запомнете, че лубрикантите за секс се различават от всички други видове лубриканти (медицински, машинни и т.н). Използвайте само лубриканти предназначени за сексуални контакти!

2. Защо се нуждаете от лубрикант?
    Лубрикантът ще ви предостави необходимото овлажняване в интимните моменти, в които то е недостатъчно. Това ще намали случаите на болезнено проникване и късането на презервативи поради изсъхване. Също, използването на лубрикант може да удължи сексуалния акт до 10%, тъй като намалява интензивното триене между тъканите и отнема от свръхчувствителността на пениса.

3. Кога се нуждаете от лубрикант?
    Съществуват много ситуации, в които можете да използвате лубрикант. Понякога се случва естествената влажност на вагината да не е достатъчна и това невинаги се дължи на възбудата – причината може да е биологична. Аналният секс пък задължава употребата на лубрикант, за да не бъде проникването болезнено и за да се избегнат наранявания на нежната сфинктерна тъкан.
    Други ситуации, в които можете да използвате лубрикант са:
    • мастурбиране – с играчки или без;
    • еротични телесни масажи;
    • при изключително сухо влагалище – нанасянето на лубрикант ще облекчи дискомфорта на жена с постоянна сухота на влагалището.
    4. Видове лубриканти
    Видовете лубриканти за секс спадат под категориите:
    - на водна основа
    - на силиконова основа
    - на маслена/растителна основа
    Всяка от тези три категории, определени от съставките на лубриканта, си има индивидуални предимства и недостатъци. При използването на лубрикант трябва да обръщате внимание на съставките, тъй като съществуват конфликтни комбинации между продукти и материи/среди. За вагинален секс най-често се използват лубриканти на водна основа, а за анален – на силиконова.

Прочети това, полезно е, също така има овкусени лубриканти, обезболяващи за анален секс и т.н. ,
    отвори гугъл.
    Ако щеш и овлажняващ гел му викай, все същото е.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си