.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    1.Колко сте готови да похарчите за козметика? Колкото имам /т.е. много/.
    2.Най-скъпото нещо, което сте си купували? Аз постоянно си купувам скъпа козметика.
    3.Парите или качеството на продукта? Кое е по-важно, на кое държите? По принцип най-важно е качеството, но колкото е по-хубаво качеството, толкова по-висока е цената, така че тук избирам и двете.

Повече от фен
    най-скъпото нещо което съм си купувала относно козметика ееееее крем Здраве хахахахах
    момиче

Голям фен Аватара на Glam0rous
    За нещо, което ми харесва съм готова да похарча много пари стига да знам, че е качествено. Предпочитам винаги по-хубаво пред по-евтино, даже и да ми хвалят нещо, което струва смущаващо малко не бих го взела. Пробвала съм и си останах разочарована.
    Най-много пари съм давала за парфюми 100-200лв. Обожавам да си купувам! За кремове към 30-40, само че нямам проблеми с кожата и не видях да и се отразяват по-различно от Нивеа например и трудно ми се откъсват от сърцето.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    крем-30-35,не повече.
    Какъв крем използваш?

Най-скъпото нещо при мен вероятно са парфюмите. До един са ми подарък обаче и интересното е, че си ги харесвам и ползвам всичките (силно казано, де. 4 имам).
    Спирала - Буржоа обикновено - към 15 лв
    Фон-дьо-тен - пак Буржоа - 22-3.
    Очна линия - Есенс - 5 лв.
    Крем за лице Гарниер (червен) - 3.50. Голямата опаковка излиза по-евтино, ама влизат повече микроби.
    Сенки не ползвам, не мога да си слагам :д Имам някакви на MODA, които са уникално добри и са по 3 лв бройката. Имам и на Буржоа едно трио, то е към 15-16 лв май-май.
    Най-скъпият ми лак е 4 лв. Не давам много, въпреки че OPI имат доста готини цветове. Просто ми се бели бързо и хабя любимите си цветове скорострелно.
    Измиващото нещо ми е на Гарниер - към 7-8 лв е.
    Пилинг - пак толкова.
    Шампоан и балсам - от масовите марки - тоест, към 10 лв двете.

Когато избирам козметика, гледам да ми пасва като цвят и да е на приемлива цена. Състав не гледам, само ще се отчая от живота :д Все пак предпочитам да се поглезя с Буржоа вместо с Голдън Роуз, но на няма и 18 да си купувам МАС, Шанел, Инглот и простотии с парите на нашите... за мен е глупаво. Ако имам толкова пари за козметика, ще си ги отделям и ще се изнеса, няма да си купувам сума ти неща, 90% от които имат и по-евтин еквивалент.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    ^ Крем какъвто падне ползвам, не съм се спряла на нищо определено.
    Последно преди месец си купих на Юсерин крем за 30лв.До сега крем не ми беше свършвал за 1 месец(!!!), не знам как стана,между другото,и ще залагам на Ивостин вече,че са евтини,супер качествени и са голямо количество :Д
    Права си за това със скъпата козметика иначе, на 17 съм само и въпреки, че за нещата,които си купувам никога не съм искала пари от родителите ми допълнително(имам си пари за месец), предпочитам вече да мина по-тънко и го правя от доста време.

Аз съм си понамалила парите за козметика. За спирала под 30лв, все една и съща си ползвам. Никаква декоративна козметика не съм си купувала от адски много време, последно си купих една пудра малко преди Нова Година :Д
    Бяла козметика...
    Мицеларна вода-20лв
    Термална вода-15лв на Авен
    Крем-новия ми ще е за по-малко от 20лв :Д Ивостин.
    Измиващ гел/скраб/тоник-не съм си купувала от много време, в банята имам едно розово на Гарниер, три тоника и скраб, които ползвам сигурно не повече от 2-3 пъти в седмицата, с мицеларна вода си се чистя.

Само ако си купувам парфюм ми скачат разходите вече. Но това е друг въпрос, страст са ми.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    За парфюми давам най-много - по 100-200 лв. Имам си 4 любими, които просто държа винаги да си ги имам в наличност, така че като ми свърши някой, пак си го купувам.
    Иначе за фон дьо тен - до 30 лв
    спирала - до 20
    руж - пак до 15-20
    червила/гланцове - 10-15
    тоалетното ми мляко е на Гарниер - към 10 лева беше
    И други неща не ползвам, така че това са ми разходите.

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Сериозно ? А някога чела ли си им състава ? Знаеш ли, че и в трите марки които си изброила, съдържат олово в червилата си ?
    Да,сериозно. Чела съм им състава,използвала съм ги и мога да ти кажа,че тези,които съм ползвала са хидратиращи и правят устните супер меки.

Супер фен Аватара на Di
    и душата си продавам
    не се изказвай неподготвен,прасе

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bebolinkaf Виж мнението
    хидратиращи и правят устните супер меки.
    Хидратиране и омекотяване може да се постигне и с продукт на някоя далеч по-евтина марка.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Само аз ли не се гримирам?
    Според мен естествената красота е най-красива
    За козметика пари не давам, понеже баща ми държи точно такъв магазин (за козметика)

Най-много пари съм давала за парфюми,но те са ми слабост (: !Отделям различни средства за различната козметика.За декоративна не ползвам специална марка,общо взето взимам това което ми харесва и съм склонна да дам маскимум до 15 лв. за спирала,10 лв. за гланц,10 за червило и 20 за фдт (купувала съм само веднъж,но не ползвам)!За кремчета и други такива глупости за тяло и лице съм склонна да дам повечко пари само да знам,че ще са качествени!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    За качеството съм. За мен е много важна кожата и фдт, може би ще бъде най-скъпата ми инвестиция + крем, лосион.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Аз лично ползвам само медицинска козметика, защото кожата ми е много чувсвителна.
    За крем бих дала около 50-60 лв.
    Гланц - 10-15 лв.
    Спиралата ми я праща една приятелка на мама, която живее в Италия и работи за Armani, така че не знам колко струва.
    Не ползвам фон дьо тен или пудра...
    За лак - 10-15 лв. най-много
    При парфюмите зависи от количеството. За 30 ml - 75 лв. дадох последно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си