- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, забелязали ли сте..
..физиономията на момчетата, когато разберат, че им предстои да получат свирчок ахахха.. кво мислите по въпроса? и мъжките могат да споделят в случая какво точно им се върти в главата в този момент, макар че е ясно![]()
За уравнения на Бернули си мисля....
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Или за операционни усилватели ..
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз чувам мислите му. И всеки път си мисли едно и също. "Яхуууу, тая иска да прилапа Гочо"![]()
![]()
![]()
омг, ти това като някаква награда - поощрение за добро поведение на мъжа си ли го раздаваш.
Дали пък бих те питал![]()
Не съм чел предишните коментари, защото исках да съм възможно най-обективен. Общо взето винаги си мисля:
"Яхуууу, тая иска да прилапа Гочо" ^^
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Мисля си за прав и променлив ток!
Rock n Roll!!!!!!!!!
по-забавна е да я започнеш и поради няква причина да се откажеш и след малко пак да почнеш.
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
а най-забавна предполагам е като свършваме.
Welcome to the Jungle...
Въодушевена физиономийка , а в края е муцунката на блаженство!
maDamn
Имам изключително запомнящ се момент в главата в тая връзка. Безценна му беше физиономията. Направо... имах чувството, че е толкова доволен, че е на път да се пръсне от кеф :Д
....А физиономията на момичетата когато разберат, че е време да гълтат ?![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
![]()
![]()
... имаше 1 момиче беше гълтъла на едно приярелче и му казала че иска да пробва вкуса
![]()
![]()
![]()
Ами мен си ме кефи физиономията като свършва... няма аналог просто... да го гледам как се гърчи от кеф, докато ми се празни в устата...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Тази тема ме развесели след като учих по история за френската революция![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Според мен, най-приятно е го гледаш докато свършва... Както казаха и други преди мен - Безценно!!!
Решавам квадратни уравнения и редя схема на Хорнер за да свърша по бавно. Хаха.. какво може да си помисли момче? Естествено, че ще се зарадва.
Relax.. take it easy!!