.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Unhappy 1 момиче ми каза че ме харесва..

Добре но проблема е че аз не я харесвам но искам да останем приятели и незнам как да и кажа че не я харесвам.моля ви помощ аз съм приятел с нея от 2 години и не сам забелязал че ме харесва

Ами бъди мил. Не мисля, че искаш да я нараниш. Колкото и клиширано да е.. обесни и, че искаш да сте приятели и толкова. Не искаш да я губиш като човек. Привързан си към нея.. Не си искал да става така и не искаш да я нараниш. Обесни и колко прекрасен човек е и не би искал да се карате. Гадно ще му е на момичето, но по - добре ще го приеме , ако и покажеш, че проявяваш разбиране, а не да спреш контактите си с нея, понеже си стресиран от факта, че те харесва. Тя как ти го каза?
    Requiem for a dream <3

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Каквото и да каже, пак ще я боли.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Каквото и да каже, пак ще я боли.
    точно ! ако ти трагнеш с друга тя щесе къса отвътре..смисъл един вид ще те ревнува.

Ами каза ми го по скайп чесно казано :O

Мега фен Аватара на Hilary_
    Много искаш. За какво да я боли и да поддържаш в нея една безмислена надежда?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си