.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Разгледах преди няколко седмици за замразяване на яйцеклетки. Мама ми препоръча да изчакам, докато чукна 20.
    Предполагам, че ще родя мноого късно, ако изобщо реша да имам деца. Заради това не искам никой да рискува с дъртите ми яйцеклетки над 30.
    Има хора, за които е цел да имат семейство, за съжаление при мен това го няма. Казвам за съжаление, защото с удоволствие не бих се цепила от колектива, и бих родила на 20-25, стига да има кой да ме гледа.
    Но, много много много ме е шубе някой да не ме изнудва и командва, общо взето заради това постоянно напирам да чета моите си неща и да си върша работата. Общо взето ме е страх да не съм пряко нечия робиня. Защото, ако мъжа ти носи много повече пари от теб - положението не е много равноправно, почти всеки би се надул и би искал нещо в замяна.
    Абе какви ги говорите бе, яйцеклетки се замразяват поне след 40 годишна възраст. След 30 изобщо не са ти стари яйцеклетките

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Абе какви ги говорите бе, яйцеклетки се замразяват поне след 40 годишна възраст. След 30 изобщо не са ти стари яйцеклетките
    Aко съм друсала здраво някакви лекарства, ако съм пушач и алкохолик - до 30 ще са здраво омърсени.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове