- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде изчезнаха честните момичета ?
Off, поредния малък наранен дрисльо, които след като някоя друга малка, незряла пикла го е отрязала и излъгала, решава да пусне тема във форум, задавайки въпроса "къде са честните момичета?". Изчезни.
Такава тема имаше малко по-надалу, само че озаглавена "къде са свестните момчета?" Е, на всички ни писна да слагате под общ знаменател, само защото вашият личен живот и връзки не вървят като по масло.
То и на нас ни писна да ни слагате под общ знаменател като свине, ка*али, тъпаци и пр, ама ей на слагате ни. Ми няма свестни, или се търсят под дърво и камък и не се обаждат къде саИли някои свестни не са толкова хубави, умни ( свестен и умен са две неща различни ). Така че, пиклите са виновни в повечето случаи.И о НЕ, годините имат значение, това че си с вдигнато самочувствие да речем не те прави с 2 години ъп, такива има много и са смешни, едно е момиче с акъла си на 16 друго е момиче на 12, което да гледа сестра си как се прави на философ и да я копира.
И всъщност адски тъпо изказване на DissapointDreamer.Ти за царица Иоанна ли се имаш? И ти си някъв келеш къде не си знае мястото, ако ще на 25 да си..Отде знаеш, че е поредния дрисльо?..Б*х аз и скапаното отношение дето го имаш, че и самочувствието ти е като на поп..
Последно редактирано от [Icceto] : 03-07-2012 на 17:13 Причина: Щото това същество Dreamer ме дразни ;Д