- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет моля!!1
Здравейте на всички! Аз съм момче на 20 години и имам проблем с любовта. През целия ми живот съм имал точно 3 приятелки(даже не могат да се нарекат така). Ходенето ми с тях беше за по месец,два. За секса да не говорим(за 5 години 6 пъти.). Има много теми "Има ли свестни момичета" затова неисках да пускам и аз такава. Излизал съм с много момичета, но едно 80% от тях бяха коя от коя по-зле и по надута. Аз съм напълно нормалмо момче и започвам да си мисля, че ми е писано да си умра сам. Сега знам, че някои ще кажат "като излизаш с 14-15 годишни е така" , но аз несъм педофил да зарибявам "лесни момичета". Не казвам,че несъм излизал с такива, но нищо сериозно.
В общи линии казвам,че си търся момиче на място, а не кифли.
Дайте някакъв съвет. Дано сте ме разбрали. За 3 път пиша във форума. Ако има грешки извинявам се!!!
Къде ги търсиш тея некифли? По моловете и дискотеките?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Е ние какво можем да ти кажем? Да ти потърсим ли? Ще дойде времето и ти да си намериш точното момиче. Не се променяй, за да се харесаш на някого.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Поредния перфектен мъж, който е на 20 и не може да си намери приятелка, а все попада на надути кифли. Много позната история.... Защо ли? -.-
сега кажи и че в Органза ги търсиш...
като за начало далеч не си единствен, най-редовно тук се пускат теми като твоята, с абсолютно същия проблем. какво точно очакваш да ти кажем, че няма само кифли ли? ами няма. готово. учиш ли нещо? покрай университета е точно възможността да се запознаваш с адски много хора. смени средата, обстановката, хората и най-вече нагласата.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Вижте си коментарите. Как мислите, че с такива нападки към един човек можеш да му спечелиш вниманието примерно. Ама такива сме българите не вникваме в същността на проблема... гледаме винаги да нападаме....
Ех, смятах да ти дам добър съвет, но последния ти пост малко....
Сигурно си има причина защо си сам...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Всичко ще си дойде на мястото,няма да останеш сам,все някъде ще я намериш.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
хах продължавай с търсенето ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3