- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заедно сме от 4 години, но нещата не вървят. Какво да правя?
Офф..не знам от къде да започна...с приятеля ми сме заедно почти 4 години ,но нещо връзката ни взе да куца многовсеки път като се замисля не намирам смисъл в нея,имам още някакви чувства но това си е жива игра на нерви.Той постоянно иска да сме заедно (а понякога човек иска да остане за малко сам),когато сме заедно няма вече такава нежност един към друг ... няма мили думи или нещо което да ме накара да се чувствам добре.Секса вече не е така сладък-все едно е по задължение.Той абсолютно стана противоположност на това което е бил до преди месец-два.Сега е някакъв грубиян,прави неща които ме изнервят,като му кажа че ме изнервят ме изкарва че не мога да си сдържам нервите,мисли само на него да му е добре...не знам как да го опиша,но се чувствам адски зле в главата ми се върти поне от седмица мисълта да остана сама и да търся човек с който наистина да чувствам че има мъж до мен , не някой "суполко"
който не ме разбира.Днес му казах всичко това а той ми каза че дрънкам глупости и че търся вината само в него и че той полагал усилия,а аз съм била темерута и обърна всичко така че аз да се чувствам виновна...
Въпроса ми е следния : Според вас дали има смисъл да се мъча за нещо и някой който не го оценява вече и дали вие сте изпадали в подобна ситуация.
Благодаря предварително
Moderated by miloto_girl_4e
В една връзка всеки трябва да има свобода. За 4 години сигурно е направил много неща, и не е направил също. След 4 години е тъпо така да говори. Щом ти не се чувстваш добре, обичана, разбирана, жена, няма смисъл да си с него.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Е тогава няма смисъл. Дори и да се промени, заслужава ли си? Ще срещаш същите думи, същата обида.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Време е да погледнеш себе си.
Никога не допускай усилията ти да НЕ бъдат оценени, никога не допускай ти като личност да Не бъдеш ценена, никога не прави нещата против волята си, против чувствата си. Не карай хората да се променят, не го очаквай от тях. Не се променяй заради нищо друго освен собственото ти желание.
В случая аз не виждам смисъл да сте заедно. Няма значение той какво мисли по въпороса, щом ти не се чувстваш комфортно и и той нехае за това.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Приел те е за даденост. Според мен сте се изчерпали и няма смисъл да си губиш времето.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
А ти опита ли се по някакъв начин да съживиш връзката? Пое ли някаква инициатива да разнообразиш секса, да направите нещо ново, нещо романтично? Ако вече си опитала всичко възможно, разделете се, и без това ми звучиш като човек, чиято връзка е приключила.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Разделете се и ще видиш как веднага ще се промени и ще затърчи по теб, ама ще е късно.
И знаеш ли... всяко зло - за добро! Замисли се.
![]()
Не бъди толкова сигурен.
Много ми е интересно като иска да сте постоянно заедно, а не правите секс и не се прегръщате.. кво правите?
Ако търсиш мъж, който да те разбира колкото на теб ти се иска по-добре отивай в манастир. Ако те разбира прекалено много, щи е най-добрата приятелка, а не човекът, който те чука.
И ти гаранция си виновна за много от нещата, щото няма вариант само едната страна да е черната. Видяло се е. Според тва, което си написала, най-добре се разделяйте.
Temet Nosce
벨야카
4 години са много време,щом се и стигнало до тук,по-добре или си дайте някаква почивка или да се свършва.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
За толкова време връзката ви се е превърнала в една рутина.Доста се е изтъркала и това еднообразие те убива,много е лесно да обвиняваш другия ,но погледна ли и себе си?След като нямате интимност,желание освен това ,че просто сте свикнали един с друг,какво ви крепи още?
Според мен ,седнете и поговорете.Или просто сложете край,след като ти мислиш за други...
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Съгласна съм с всички мнения.. Помоли го да седнете и да и да си поговорите с още една молба да те изслуша... Сподели му абсолютно всичко относно това как се чувстваш и какво искаш. Според мен след като си изясните чувствата и желанията най-добре ще е или да си дадете почивка, или да се разделите.
Не виждам смисъл да си с някого, който не те прави щастлива, изнервя те и правите секс по задължение.
Ако твоето отношение към него не се е променило по някакъв начин, не виждам защо причината да е в теб. Пък и няма значение къде е вината, честно казано. Поговори с него и виж какво ще ти каже. Веднъж взела решение, не му позволявай да те разколебае с фалшиви обещания.
Щом чувстваш,че нещо не върви,значи е така.Разделете се или си дайте почивка,ти си преценяваш.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ти прехвърляш вината в него, той в теб... За 4 години си дължите поне един сериозен разговор. Подчертавам ПОНЕ.
Щом за толкова време не сте открили пречката, а пък това се е случвало и преди, не виждам защо въобще питаш във форум?! Аз ако бях на твое място да съм приключила с тази връзка и да съм я забравила вече.
И спря да се върти за миг земята..
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)