.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 118

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Моделите по телевизията... така де, манекенките, са ГРОЗНИ. Имат тела на деца. Никакви гърди, никакви бедра, никакво дупе, никакви извивки. Всички момчета, които познавам, изобщо не си падат по пълни мадами, но нито един от тях няма да се изкефи на момиче с тялото на Кийра Найтли (визирам снимката, на която излиза от водата). Това не е женствено. Не е секси. Абсолютно не води към мисли, че тая жена може да износи и роди дете. Някой ми беше казал, че не се кефи да чука скелети и да го е страх, че като й го пъхне, ще излезе от другата страна.

Не мисля, че мадамите, които се тъпчат и пак стоят слаби... пардон, кльощави, виждайки представата им за красиво тяло, трябва да изказват толкова категорично мнение. Ако им се лепеше всичко, далеч нямаше да са привлекателна гледка за мъжкия пол.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не мисля, че мадамите, които се тъпчат и пак стоят слаби... пардон, кльощави, виждайки представата им за красиво тяло, трябва да изказват толкова категорично мнение.
    +1
    Най-обичам такива момичета като земат да обсъждат кой колко бил дебел и тн... Вие като сте такива късметлийки, не всеки е.И на никой не му е притрябвало да ви слуша и да си завирате "късмета" в лицето му (това е по-скоро към тези, които постоянно повтарят "ми аз си ям квото искам, ама съм си слаба" по възможност в присъствието на пълни хора).

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    +1
    Най-обичам такива момичета като земат да обсъждат кой колко бил дебел и тн... Вие като сте такива късметлийки, не всеки е.И на никой не му е притрябвало да ви слуша и да си завирате "късмета" в лицето му (това е по-скоро към тези, които постоянно повтарят "ми аз си ям квото искам, ама съм си слаба" по възможност в присъствието на пълни хора).
    +1 и също тези, които го повтарят, в един момент да кажат :"Ох... колко съб дебела!" и след 5 мин... ама аз си харесвам метаболизма, защото ям по много, но не надебелявам... и винаги тези мои такива приятелки, говорят глупостите си в присъствието на по-пълни хора :@

Иначе по темата: най-хубава е златната среда... съжалявам за примера, който ще дам.. но аз мн се кефа на тялото на Майли Сайръс :дд http://www.glimglom.com/wp-content/u...awaii-2012.jpg и като в някой момент реша, че искам да отслабвам ... само някво си казвам, че след това и аз ще имам такова ;дд
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си