.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Съвет относно срамежливо момиче

Здравейте, доста съм отчаян, така че направо ще ви питам, без много обяснения. Харесвам много едно момиче, но проблемът е, че тя е е доста срамежлива. Та въпросът ми е, как да я накарам да не се притеснява и да се поотпусне малко пред мен.

Разбери от какво се интересува като например любима музика, филми и започни разговора с нещо такова от това може да минете към друга тема и т.н.
    Аз се съмнявам !

live for the moment and be yourself ..

Това е до характер. Не можеш да я накараш да не е срамежлива щом тя се е изградила така като човек.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Трудно ще е, говори и нещо смешно за да се отпусне малко,говорете за нещо,което харесва.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Предразположи я така,че да се чувства добре с теб.Говори и за някакви забавни теми,поинтересувай се какво харесва тя,но в никакъв случай не и прави намеци още на първата среща,че имаш някакви симпатии защото така тя ще се притесни,по-добре карай полека,полека!

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от little-bad-girl Виж мнението
    Това е до характер. Не можеш да я накараш да не е срамежлива щом тя се е изградила така като човек.
    Как да неможе бе О.О Братле просто се дръж и ти някакси по така срамежливо покажи и че и ти се притесняваш по този начин няма да и е толкова трудно на нея Според мене като тя те види че и на тебе ти е така.. щше се отпусне малко

Черпи я едно питие така може и да се отпусне знаеш ли, зависи да не е малка

Супер фен Аватара на LeprikonA
    прави така, че да се чувства удобно. не я притискай, не насилвай нещата, просто в един момент като разбере, че може да ти има доверие ще се отпусне сама.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

anonymous708973
    Guest
    Абе, по филмите тия срамежливите винаги се отпускат пред правилните хора и стават някви мръсници, ама... малко ме съмнява. Дай ми пример за тая срамежливост.

Бъди уверен карай я да се чувства спокойно около теб и в никакъв случай не се изнервяй

Повече от фен
    ми гледайте си филмчета прегърнати и си мълчете... бахти, кво толквоа има да те плаши "притеснителността" й???
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си