.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 96

Hybrid View

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Мерси

А интересно ми е също, има ли днешни театрални пиеси, в които музиката да е твоя?

Би ли уточнил какво работиш?

С кои известни музиканти се познаваш? С кои от тях си работил, какви са ти впечатленията от тях?

С кои от известните български музиканти си работил?

Родителите са те насочили към музиката по времето на детската градина? Те с какво се занимават? Гордеят ли се с теб?

ПП Радвам се, че съм успял да разваля перфектното ти впечатление за мен
    работили сме с много и водещите имена в областта, в която съм - но нито едно от тия имена няма да ти говори нещо, щото не включва собствени имена като Галена Ивана Миро Слави )
    А хората, с които съм в най-близки отношения и контакти тепърва ще ги чуваш, както в момента навлезе Поли, така и от тук-нататък, новата генерация ще бъдат тези, с които ще можеш да ме свържеш

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    работили сме с много и водещите имена в областта, в която съм - но нито едно от тия имена няма да ти говори нещо, щото не включва собствени имена като Галена Ивана Миро Слави )
    А хората, с които съм в най-близки отношения и контакти тепърва ще ги чуваш, както в момента навлезе Поли, така и от тук-нататък, новата генерация ще бъдат тези, с които ще можеш да ме свържеш
    Поли Генова много я харесвам. А за да те изненадам още повече, ще ти кажа, че аз вкъщи си имам пиано и от малък мога да свиря, но никога не съм се занимавал професионално с това

Значи ли послендото ти изречение, че предстоят добри времена за българската музика? Ако е така - жестоко!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си