.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 96

Hybrid View

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    1. Доколкото помня учиш в Академията (или си завършил вече) - Защо там? Защо не чужбина? И защо с музика? Повечето, които аз лично познавам, завършили средно с музика, в момента не се занимават с това. Какво ти дава музиката?
    2. Мнение за фолклора. Слушаш ли такава музика?
    3. Имаш ли любимо място, на което обичаш да ходиш сам?
    4. И съжалявам за въпроса, ама само аз ли не ти знам името в този форум?!
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    1. Доколкото помня учиш в Академията (или си завършил вече) - Защо там? Защо не чужбина? И защо с музика? Повечето, които аз лично познавам, завършили средно с музика, в момента не се занимават с това. Какво ти дава музиката?
    2. Мнение за фолклора. Слушаш ли такава музика?
    3. Имаш ли любимо място, на което обичаш да ходиш сам?
    4. И съжалявам за въпроса, ама само аз ли не ти знам името в този форум?!
    1. Още преди 9 клас бях поканен да уча и в Англия и в Джулиърд Скуул в Ню Йорк на пълна стипендия, но и двете дойдоха преди да съм завършил средното си образование в музикалното училище и сметнах, че тук в България ще ми е по-добре, защото така или иначе имАх късмета да попадна на много добри педагози, а в крайна сметка това е от решаващо значение за изграждащ се музикант. А пък и съм малко националист в това отношение.

2. Изучавах фолклора в Консерваторията, имаме огромни поводи за гордост с достиженията на големи наши имена в изследването и пропагандирането на фолклор, за жалост в момента нещата далеч не са такива. Към днешният ден комерсиалното навлиза дори в това, с всякакви ансамбли интерпретиращи далечни форми на 'фолклор', които нямат много общо с натуралния такъв.

3. Имам любими места, на които ходя с хора)

4. Васил ми е името.

--------------

ewok - Имам едни прашки и ми седят превъзходно на стегнатия задник

D1esel капацитетите, които се изградиха пред очите ми, предпоставят много професионализъм и достижения в сериозната музика. И на нашата, но на първо място на световната сцена. А ако ме питаш за разни Крумовци и т.н., там нямам идея до къде по-надълбоко можем да достигнем.
    Последно редактирано от machoka : 03-09-2012 на 19:22

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си