.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

най-вече мисленето на хората. Комунизма трябва се изкорени.

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian Виж мнението
    Категорично!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian Виж мнението
    Защо смяташ така?
    Не казвам, че (не) съм съгласен, просто ми е интересно защо мислите (и 2мата) така. : )

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Защо смяташ така?
    Не казвам, че (не) съм съгласен, просто ми е интересно защо мислите (и 2мата) така. : )
    Защото:
    1. комунизмът е унищожил интелигенцията в България. Говоря за истинската интелигенция на стара София, към която, не че се хваля, но аз също имам корени от нея. Това в било интелигенция, която се е изградила много трудно, а хората са постигнали всичко с много труд.
    2. По времето на комунизма много от бачкаторската класа са решили, че са много велики и до ден днешен в България селяните имат повече самочувствие от интелигентните хора, точно поради тази причина. Както писах още в 1-вия си пост, един като е по-умен в "родата" и всички урежда всичките некадърници роднини.
    3. Комунизмът е виновен за това, че е дал блага на селяндурите, с които до ден днешен те разполагат, без да са положили никакви усилия. Говоря за апартаментите. (също споменато вече в 1-ви пост)

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Защо смяташ така?
    защото не трябва да сме коне с капаци и трябва да вървим заедно със света. Ключа към това е интернет. Нещо което са нямали много хора преди нас.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си