.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 96

Hybrid View

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    безинтересен ми е
    n00bs

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    безинтересен ми е
    Toва го разбрах, ама защо ти е безинтересен? Щото е банаджия и дискриминира негърската ти същност ли? Базикам се, питам те сериозно. Дали казваш, че ти е безинтересен, защото това е идеален повод да изхейтиш, дали защото това би било добро начало на евентуална шега, която да възникне в бъдеще в резултат от този пост или просто защото въпреки, че пишеш в този форум и си един от най-активните, слабо те вълнува какви са другите, които пишат тук, т.е. ти си над нещата, над нас си, имаш най-голямата негърска пи*ка и си най-големия (след Иван Ангелов от Айтос, разбира се)

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Toва го разбрах, ама защо ти е безинтересен? Щото е банаджия и дискриминира негърската ти същност ли? Базикам се, питам те сериозно. Дали казваш, че ти е безинтересен, защото това е идеален повод да изхейтиш, дали защото това би било добро начало на евентуална шега, която да възникне в бъдеще в резултат от този пост или просто защото въпреки, че пишеш в този форум и си един от най-активните, слабо те вълнува какви са другите, които пишат тук, т.е. ти си над нещата, над нас си, имаш най-голямата негърска пи*ка и си най-големия (след Иван Ангелов от Айтос, разбира се)
    1. Ако пишката му беше голяма, нямаше да говори за нея.
    2. Прави се на идиот.
    3. Такъв е.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    1. Ако пишката му беше голяма, нямаше да говори за нея.
    2. Прави се на идиот.
    3. Такъв е.
    Е, според мен едва ли е идиот Просто се прави на мъш. Не мисля, че има идиоти в Кофата изобщо

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    .
    По принцип слабо ме вълнуват всички, но чета винаги постовете примерно на пайн, просто мачока само като му прочета 1вото изречение и лъха стабилно на скука и путкопоклоничество, както и на путкенско поведение, мое мнение
    не мисля, че имаме и сходни интереси
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    По принцип слабо ме вълнуват всички, но чета винаги постовете примерно на пайн, просто мачока само като му прочета 1вото изречение и лъха стабилно на скука и путкопоклоничество, както и на путкенско поведение, мое мнение
    не мисля, че имаме и сходни интереси
    OK. A моите постове на какво лъхат?

OK. A моите постове на какво лъхат?
    На лук и вкиснало.
    az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си