Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Геноцид за хомотата в България Ти за това ли все женички си слагаш за аватар, да не те мислим за хомо
Първоначално написано от EinGutesKind Ти за това ли все женички си слагаш за аватар, да не те мислим за хомо Не, слагам си женички за аватар , защото ми харесва да гледам женички
Законът е закон, но той врата в полето е и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Не, слагам си женички за аватар , защото ми харесва да гледам женички E то това, че харесваш женички не пречи да харесваш и мъжлички
Първоначално написано от D1esel E то това, че харесваш женички не пречи да харесваш и мъжлички Да кажем , че предпочитам да гледам женички
Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Да кажем , че предпочитам да гледам женички Значи все пак се кефиш и на мъжлички?
Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Да кажем , че предпочитам да гледам женички И аз така ама на дизела му пречим с тия разголени момичета той си пада само по яки батковци с големи .. мускули
LovEsIckk Спя с телефона до главата от 4 години. Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото. Мъжко съм !
Първоначално написано от flo0pY И аз така ама на дизела му пречим с тия разголени момичета той си пада само по яки батковци с големи .. мускули Не е верно! И по WAX си падам
Първоначално написано от D1esel Не е верно! И по WAX си падам Ето защо бяха ония глупости с темата за него ахх тии вкара ли го във кашона си?
Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Да кажем , че предпочитам да гледам женички Предпочиташ, или баба така ти каза
Първоначално написано от EinGutesKind Ти за това ли все женички си слагаш за аватар, да не те мислим за хомо Насьо е най-добрият затапвач в кофата
Правила